Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nesmyslný ban - @Holysek (DM)


macaczE

Hráč

9
8.10.2023 18:39, naposledy upraveno 8.10.2023 19:07 uživatelem macaczE

zdravim, zadam si o unban protoze absolutne nesouhlasim s mym banem.

Ban jsem dostal za DM. Bylo to kvuli tomu, ze jsme okradaly, clovek ktereho jsme okradali ne rpil fear. Dobry to jsem si rekl ze asi dobry - neresil jsem. Pak jsme zajeli do uličky tam s pobodaným ramenem vyskočil z auta - tedy jsem ho srazil s tím, že jsem už tušil že to nebude rpit. Kamos ho pak zacal bodat, na to ani nezareagoval a zacal zase utikat. Tudiz se moje tuseni vyplnilo a znova jsem ho srazil, pak zase zacal utikat tak mi dosli nervy a srazil jsem ho aby upadl do bezvedomi. Chtel jsem to snim potom dale RPit, ale on odmital a furt brecel ze mi da report s tim ze jsem se ho 2x zeptal jestli report nebo pokracovani rp. Chtel jsem mu dat dalsi sanci ale nerpijmul tak jsem si dal report. Report zacal resit tak za 2 minuty @Holysek. Poslal jsem mu logy a video, ktere prilozim nize. Zacal to resit, pak jsem to alt-tabnul a spadlo mi to. Zapl jsem to a zjistim ze je void. napsal jsem holyskovi do PM ze proc je void. On se na to k nam portl zeptal se ze jestli chceme void ja rekl ze ne, ze furt nechapu proc bych mel  dostat ban na to mi napsal ze mi to vysvetlil v PM (coz vysvetlil ale furt jsem tomu obvineni nerozumel), tak jsem napsal tak teda void. Na to napsal ze nebude okolo nas skakat jak pes a dostal jsem ban na 10 dní.  Myslim si ze holyska hlavne nastvalo ze jsem nechtel dat void ale pokracovat v RP s tim chapu ze to mozna nechtel resit ale stacilo dat danemu okradanemu revive a bylo by to OK (snad). Uprimne je mi celkem trapne ze mam par dnu po perme dalsi ban ale tento ban je za me nepochopitelny a žádám o zkrácení nebo úplné zrušení.

 

Logy : https://leosight.cz/logs/d1XYRoEWMx 

Video : https://www.youtube.com/watch?v=g1-XgbKdgA4&ab_channel=Maca

8.10.2023 19:21

Hráč, kterého jste okrádali, tak dostal ban stejně jako ty za nonRP injuries a vyvolávání OOC situace. Ty si dostal ban za DM a za historii, kterou máš stejně podobnou jako ten druhý. A ne, opravdu mě nenaštvalo nějakej void. Já vám nabídl, jestli to chcete voidnout a nebo to doRPit. Ty ses pak napojil, tak jsem ti to napsal znovu. Nevím jestli ti příjde normální srážet člověka jen z toho důvodu, že ti začal utíkat. Snad jsou i jiné možnosti, ale to bych po tobě asi chtěl moc s tvojí historii, že? Jsi na RP serveru, tak prostě začneš RPit. Žádost o unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~28