Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

10dní pravidlo č.1,NONRP INJ


Tulen4762

Hráč

10
8.10.2023 18:53

dobry večir, dnes jsem dostal ban na 10dní přesneji

 

kdy: 18:18,8.10.2023

od:@Holysek

delka: 10dní

vyjadření: No je mi trpane taktež že mam cca 15dní  po perma banu a mam ban na 10dní.. chapu Holyska  že to není žadna naše konina a nebude se rozhodovat jak my chceme.. Ano dane pravidla jsem porušil dobře, ale myslím si že 10dní je celkem dost.. 

jak se to stalo: noo vyšel jsem z vezení a tak jsem se zeptal jestli by me hodili na PSA odtah oni že ano, tak jsem nasedl a pak mi dali ke krku nuž a erpil jsem nejaky ten fear, pak kdyz jsem vyskočil z auta, tak jsem nerpil INJ, ano přiznavam se. A pak když jsem stal na silnici tak me svazali bez žadneho RP, a pak přejíždeli a ja to taktež nerpil. Meli jsme možnost voide že by jsme spolu už dnes nemeli žadne RP atd.. ale evzen nebo jak se jmenuje odmítl. Tak holysek řekl že  nebudee skakat jak mí pískame. 

byl bych rad za zkracení banu/ či unbanu dekuji za zpetnou vazbu předem.

 

8.10.2023 19:17

Ano, správně. Nebudu pískat, tak jak vy řeknete. Důvod banu víš, sám si to tady napsal, takže v pohodě. Hned po banu si mi psal na DC, že proč 10 dní, tak jsem ti odepsal, že z důvodu historie. Pokud se koukneš na svojí historii, tak to pochopíš. Žádost o unban či zkrácení ti rozhodně zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20