Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[70/2023] Uspořádání výběrového řízení na post ředitele Vězeňské služby


Holub

Hráč

46
9.10.2023 23:38

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


KONGRES SAN ANDREAS

[70/2023] Uspořádání výběrového řízení na post ředitele Vězeňské služby


Vzhledem k rezignaci bývalého ředitele věznice, která nastala koncem září tohoto roku, je Kongres dle zákona č.55/2021, paragrafu šest, povinnen zahájit výběrové řízení na post Ředitele Vězeňské služby. Pozici ředitele do konce výběrového řízení (tj. 15.10.2023) zastoupí stávající zástupce ředitele, Anderson Lovecký.

V průběhu tohoto výběrového procesu bude vyhodnocena a vybrána vhodná osoba, která by měla převzít zodpovědnost za vedení této instituce. Výběrové řízení začíná od zveřejnění tohoto příspěvku, končí v neděli 15.10.2023 v 18:00.


Výběrové řízení

Podmínky:

  • Věk 21 let a více
  • Platné řidičské oprávnění skupiny B a C
  • Komunikační schopnosti na perfektní úrovni
  • Občanská a trestní bezúhonnost
  • Zkušenosti s vedením týmu a prokazatelné manažerské dovednosti
  • Zkušenosti na podobné pozici výhodou

Přihláška musí obsahovat:

  • Strukturovaný životopis, nebo vyprávěcí životopis

Přihláška může obsahovat:

  • Motivační dopis

Ve Fort Carson dne 09.10.2023
Raymond Brantley

10.10.2023 00:39, naposledy upraveno 10.10.2023 00:41 uživatelem Keksik

Výběrové řízení na post ředitele Vězeňské služby
Diego Sarto


Jméno - Diego
Příjmení - Sarto
Místo narození - Španělsko, Guadalest
Datum narození - 5.10.1991
Emailová adresa a telefonní kontakt - diego.sarto@post.ic / 637991
Platné licence - Řidičské oprávnění typu B, C, lodní průkaz.
Jazykové znalosti - Španělština, Čeština.


Přeju nádherný den, mé jméno je Diego Sarto a narodil jsem se 5.10.1991 ve Španělsku, konkrétně Guadalest, což je malinká vesnička v centru jednoho z nejmalebnějších údolí Costa Blanca. Od mojích 16 let bydlím sám s mým mladším bratrem Juanem, o kterého jsem se staral. Po smrti rodičů to Juana dost vzalo a některýma chvílema na tom byl dost špatně. Moji rodiče nebyli nic víc než obyčejní vesničani, měli jsme malinkou chatku na konci vesničky s větší zahradou kde jsme si pěstovali obiloviny a následně z toho vyráběli potraviny.

Každé ráno jsem chodíval do školy, která se nacházela na druhém okraji vesničky. Můj otec míval doma pušku, občas po škole mě chodíval učit střílet. Po úspěšného ukončení studia jsem začal pracovat v nejbližším městečku, kdy mě známý od Otce zaměstnal, od té doby jsem tvrdě pracoval abych mohl zajistit bydlení jak mě tak i mému mladšímu bratrovi.

Po nějakém tom roku jsem se rozhodl skončit s práci a přihlásil jsem se na dobrovolný vojenský výcvik, který probíhal hned o město vedle. Po úspěšné absolvaci šestitýdenního výcviku jsem se rozhodl pokračovat  a přihlásil jsem se do aktivních záloh, kdy jsem podepsal smlouvu na tři roky.

V mezi čase jsem chodíval pomáhat strýčkovi, který byl dost známy tím že se neměl vůbec špatně. Platil mi dostatek peněz na to abych uživil jak sebe tak i bratra.

Po vyprchání tří roké smlouvy jsem se přihlásil do Guatemalského námořnictva, které bylo vytvořeno 1959 prezidentem Alejandrem Giammatteiem.

Po odchodu z námořnictva jsem se přesunul zde do San Andreas, kde nyní jsem jako nezaměstnaný. Ve volném čase se věnuji různým koníčkům jako je třeba box nebo si rád opravuju auta. Rád cestuju a kochám se krásou přírody, jsem vděčný a vždy budu vděčný za všechny příležitosti které mi byly poskytnuty, ze všeho nejvíc děkuji svým rodičům že ze mě udělali takového muže jakým jsem dodnes.

Doufám že budu moct pomáhat, tak jak jsem pomáhal doteď. Ctím zákony a vždy ctít budu a spravedlnost je na prvním místě.



𝓢𝓪𝓻𝓽𝓸

10.10.2023 09:10, odstraněno 10.10.2023 11:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.10.2023 14:44, naposledy upraveno 10.10.2023 14:52 uživatelem Kolpanek

Anderson Lovecký - Výběrové řízení na post ředitele Vězeňské služby


Jméno a příjmení: Anderson Lovecký
Datum narození:
10.05.1994
Trvalé bydliště:  Ocean Flats 05 č.p 2189, San Fierro
Telefonní číslo: 568950
Emailová adresa: anderson.lovecky@post.ic
Zaměstnání včetně pozice: DOCAR, zástupce ředitele věznice
Platné řidičské oprávnění: A/B/C


Vážení kongresmani, tímto dopisem oznamuji můj zájem o pozici ředitele věznice. Dovolte mi zde popsat vše, co jsem pro DOCAR udělal. 

Ve věznici Las Payasadas již působím necelých devět měsíců. Za tu dobu jsem dokázal DOCAR posunout na profesionálnější úroveň a zdvihl jsem jejich aktivitu. Během mého nástupu byl DOCAR velice neaktivní a chování zaměstnanců nebylo adekvátní, spolupráce s PSA během převozů byla mizerná a chaotická z naší (DOCAR) strany. Navrhl jsem proto tehdejšímu vedení několik úprav vnitřních směrnic, které měli za příčinu zlepšení chování zaměstnanců, profesionální vystupování před PSA během převozů. 

Po odchodu tehdejšího vedení, jsem byl bývalým ředitelem Pushkinem jmenován do vedoucí pozice (Vedoucí dozorců) společně s kolegyní Caroline Ravens (ta byla jmenována na pozici Vedoucí ostrahy). S kolegyní jsme neváhali ani vteřinku a hned jsme začali pracovat. Kolegyně začala pracovat na designu veškerých materiálu, vzhledu aplikace a úprav směrnic. Já jsem mezitím zavedl akademický program, který důkladně zaučí nové zaměstnance DOCAR o postupech, chování během převozů vězňů, seznámí je se zákonem o činnosti DOCAR a dalších vnitřních záležitostech (směrnice). Dále jsme s kolegyní zavedli evidenci služeb, která nám krásně umožňuje dohlížet na aktivitě zaměstnanců. Taktéž se mi povedlo zlepšit komunikaci s PSA. Převozy pořádáme včas, pokud něco PSA potřebuje, tak poskytujeme součinnost a budujeme lepší vztahy. Dobré zmínit by bylo i to, že jsem sepsal dokument - Zajištění bezpečnosti a pořádku v budovách soudu a v budově Kongresu - tento dokument stanovuje postupy, povinnosti a pravidla. V následujících měsícich budu pracovat na zlepšení bezpečnosti ve věznici a celkově na její modernizaci. 

Následně jsem se zaměřil na aktivitu dozorců. Propustil jsem neaktivní dozorce, kteří pouze pobírali platy a nezůčastňovali se převozů a akcí pořádaných vedením v rámci DOCAR (výcviky). Aktivitu se mi podařilo zlepšit díky tomu, že jsem umožnil vícero lidem se přidat k DOCARu. Úspěšně prošli skrze akademický program a nastoupili do své práce dozorce. Aktivita DOCARu rapidně vzrostla a stále se udržuje na krásném žebříčku. Nyní máme 36 zaměstnanců. DOCAR se od minulého vedení rapidně posunul ku předu. Doufám, že jsem něco nevynechal. Tech změn proběhlo hodně.

Zajímavost:
Počet zapsané aktivity za měsíc - Září,  Říjen = 199


V případě, že nebudu zvolen novým ředitelem věznice, tak má aktivita se nezmění. Stále se o DOCAR budu starat. Věřím, že DOCARu i nadále mám co nabídnout a v DOCARu máme stále co zlepšovat. 

10.10.2023 15:57

Výběrové řízení na post ředitele Vězeňské služby - Erwin Muller.


Jméno - Erwin
Příjmení - Muller
Datum narození - 5.7.1963
Místo narození - Berlín, Německo
Věk - 60
Platné licence - Řidičské oprávnění typu B a C
Jazykové znalosti - Němčina a Čeština
Emailová adresa - erwin.muller@post.ic


Přejí dobrý den,
tímto dopisem bych oznámil svůj zájem o post Ředitele Vězeňské služby.

Mé jméno je Erwin Muller, narozen 05.07.1963 a to v hlavním městě Německa. 
Jsem vystudovaný elektrikář, též jsem se tím u nás živil a měl i svojí vlastní firmu s názvem Mullerová Elektřina.  Elektřině jsem se věnoval přes třicet let a to od roku 1982 do roku 2012, kdy jsem byl prakticky nucen ukončit vlastní firmu. Od té doby jsem bez práce. Čas jsem zaplňoval koníčky. 

Není toho moc, nevedl jsem bůh ví jak zajímavý život, ale věřím že díky tomu jak jsem ten život žil, tak mám zkušenosti a i dovednosti k tomu, abych vedl věznici. Jsem otevřen novým výzvám a ochoten převzít plnou zodpovědnost za chod věznice.
Děkují za případné zvážení mé žádosti.

S přáním pěkného dne
E. Muller.

Holub

Hráč

46
17.10.2023 13:21, naposledy upraveno 17.10.2023 13:23 uživatelem Holub

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


Ukončení výběrového řízení na pozici ředitele Vězeňské služby


Dne 15.10.2023 bylo ukončeno výběrové řízení na pozici ředitele Vězeňské služby. V první řadě bych chtěl jménem Kongresu poděkovat všem zájemcům za projevený zájem.

Bohužel u ani jednoho z kandidátů nedošlo k nadpolovičnímu souhlasu ze strany členů Kongresu. Na základě této skutečnosti je hlasování předání Vrchnímu soudu San Andreas. Výsledné rozhodnutí bude vydáno v separátním dokumentu.


Hlasování ve věci výběrové řízení na nového ředitele DOCARu:

Hlasy pro kandidáta Diego Sarto (( @Keksik ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Dušan Badinský Orlando Anderson
Yukimura Torio
April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Elizabeth Hawkins
Jack Dreilor
Raymond Brantley
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (9): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Elissa Nell Carlsson, Orlando Anderson, Jack Dreilor, April Dayton, Weximilián Alexei.


Hlasy pro kandidáta Anderson Lovecký (( @Kolpanek )).

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Orlando Anderson
Weximilián Alexei
Yukimura Torio
Dušan Badinský April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Elizabeth Hawkins
Jack Dreilor
Raymond Brantley
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (9): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Elissa Nell Carlsson, Orlando Anderson, Jack Dreilor, April Dayton, Weximilián Alexei.


Hlasy pro kandidáta Erwin Muller(( @SovietDog )).

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
  Dušan Badinský
Orlando Anderson
April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Elizabeth Hawkins
Jack Dreilor
Raymond Brantley
Weximilián Alexei
Yukimura Torio
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (9): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Elissa Nell Carlsson, Orlando Anderson, Jack Dreilor, April Dayton, Weximilián Alexei.

 


Ve Fort Carson dne 17.10.2023
Raymond Brantley, předseda Kongresu

 
24.10.2023 21:48, naposledy upraveno 24.10.2023 21:49 uživatelem Kolpanek

Opětovné hlasování ve věci výběru nového ředitele věznice


Dne 23.10.2023 v 21:07 proběhlo opětovné hlasování ve věci jmenování nového ředitele věznice věznice Las Payasadas. Situace ze strany soudu byla předána zpět Kongresu k opětovnému hlasování, kde se rozhodlo, že do funkce ředitele věznice bude jmenován pán Anderson Lovecký


Výsledek hlasování ve věci výběru nového ředitele Vězeňské služby:

Diego Sarto (( @Keksik ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Dušan Badinský Jack Dreilor
Orlando Anderson
Elizabeth Hawkins
Yukimura Torio
Raymond Brantley
Weximilian Alexei
 
April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (7): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Orlando Anderson, Jack Dreilor, Weximilian Alexei.


Anderson Lovecký (( @Kolpanek ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Yukimura Torio
Weximilian Alexei
Orlando Anderson
Jack Dreilor
April Dayton
Dušan Badinský


Elizabeth Hawkins
Raymond Brantley
Rachel Louise Davis
Elissa Nell Carlsson

Kongresmani přihlášení k hlasování (8): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Orlando Anderson, Jack Dreilor, April Dayton, Weximilian Alexei.


Erwin Muller (( @SovietDog ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
  Dušan Badinský
Yukimura Torio
Elizabeth Hawkins
Weximilian Alexei
Orlando Anderson
Jack Dreilor
Raymond Brantley April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (7): Raymond Brantley, Dušan Badinský, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Orlando Anderson, Jack Dreilor, Weximilian Alexei.


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
mistopředsedkyně Kongresu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~96