Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

-žádost o zkrácení banu za porušení vícero pravidel. (40 dní)-


RoKoTo989

Hráč

17
10.10.2023 16:56

Ahoj, dne 6.10 jsem dostal ban od @Dzardys za nonRP driving, nonRP injuries a nonRP úpravu vozu. dzardys si to vše ověřil z mého profilu na medalu, bo jsem vůl, a nic lepšího než to hodit na medal mě nenapadlo...

každopádně, konec srandy, teď vážně. Uvědomuju si co jsem spáchal a nebylo to ode mně adekvátní chování. Myslím si, že jsem se už ponaučil a nebudu pokračovat v tomto častém porušování pravidel. 

chtěl bych se omluvit všem, kterým jsem zkazil RP, taktéž bych se chtěl omluvit dzardysovi, že se mnou měl tu práci a musel se mnou zabývat.

děkuji všem, kteří si to přečetli, a doufám, že mi dzardys promime a ban mi zkrátí. 

za mě je to asi vše, znovu bych se rád omluvil a přeji hezký zbytek dne. 

                                                                                                                                 

                                                                                                                                                s pozdravem rokoto. 

11.10.2023 12:44

Ahoj, sliby chyby. Máš toho v historii přespříliš za pořád to samé dokola. Trest ti zkrátím na 20 dní ode dneška, že jsi dal do té žádosti nějakou pokoru, čehož si cením. Nicméně víc pro tebe opravdu nehnu ani brvou, to se na mě nezlob.


Powered by LeoSight IFS
LT~34