Ahoj, dne 6.10 jsem dostal ban od @Dzardys za nonRP driving, nonRP injuries a nonRP úpravu vozu. dzardys si to vše ověřil z mého profilu na medalu, bo jsem vůl, a nic lepšího než to hodit na medal mě nenapadlo...
každopádně, konec srandy, teď vážně. Uvědomuju si co jsem spáchal a nebylo to ode mně adekvátní chování. Myslím si, že jsem se už ponaučil a nebudu pokračovat v tomto častém porušování pravidel.
chtěl bych se omluvit všem, kterým jsem zkazil RP, taktéž bych se chtěl omluvit dzardysovi, že se mnou měl tu práci a musel se mnou zabývat.
děkuji všem, kteří si to přečetli, a doufám, že mi dzardys promime a ban mi zkrátí.
za mě je to asi vše, znovu bych se rád omluvil a přeji hezký zbytek dne.
s pozdravem rokoto.
Ahoj, dne 6.10 jsem dostal ban od [user:3773] za nonRP driving, nonRP injuries a nonRP úpravu vozu. dzardys si to vše ověřil z mého profilu na medalu, bo jsem vůl, a nic lepšího než to hodit na medal mě nenapadlo...
každopádně, konec srandy, teď vážně. Uvědomuju si co jsem spáchal a nebylo to ode mně adekvátní chování. Myslím si, že jsem se už ponaučil a nebudu pokračovat v tomto častém porušování pravidel.
chtěl bych se omluvit všem, kterým jsem zkazil RP, taktéž bych se chtěl omluvit dzardysovi, že se mnou měl tu práci a musel se mnou zabývat.
děkuji všem, kteří si to přečetli, a doufám, že mi dzardys promime a ban mi zkrátí.
za mě je to asi vše, znovu bych se rád omluvil a přeji hezký zbytek dne.
s pozdravem rokoto.