Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o zapísanie pozemku do katastra a následné odkúpenie nehnuteľností priľahlých na danom pozemku


10.10.2023 18:52

Podateľ: Robo Bakardi

Vec: Žiadosť o zapísanie pozemku do katastra a následne vyvlastnenie budov, ktoré ešte nie sú v mojom vlastníctve v danom objekte.

Odôvodnenie: Celý tento objekt pozorujem už nejakú dobu a keďže sa zaujímam o architektúru, tak mi ho bolo ľúto, pretože bol viditeľne opustený a chátrajúci. Kontaktoval som jedného z majiteľov budov, ktoré sa v danom objekte nachádzajú a následne jednu budovu sa mi podarilo odkúpiť a začať na jej renovácií - Mulholland 3059. Bohužiaľ v objekte sa nachádza ešte druhá budova - Sídlo Varo s.r.o. s popisným číslom 3052, ktorej nie som vlastníkom, takže momentálne chátra a ešte je tam aj garáž s popisným číslom 3055. Bol by som nerád, kebyže sa mi to tam celé zrúti kvôli tomu, že majiteľ je nezvestný. Momentálne mi to môže spadnúť na aktuálne zrenovovanú budovu vedľa. 

Zámer: Pokračovať v renovácií objektu, momentálne nemôžem zasahovať do niečoho, čoho nie som vlastníkom. Nechať zapísať pozemok do katastra a následne vyvlastniť Sídlo Varo s.r.o. s popisným číslom 3052. a garáž s popisným číslom 3055.

Prílohy: pozemok.png

 

23.10.2023 16:23

Adresát: Robo Bakardi (( @SheFisKo ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Bakardi,

Omlouváme se za pozdní odpověď na Váš podnět. Pozemek byl vyměřen a zaveden do katastru nemovitostí pod číslem 404, jeho rozloha činí 4.332 m² (0,4 ha), jeho cena byla určena na 43.320.000,- Kč. Pokud máte o koupi pozemku zájem, obraťte se nyní na katastrální úřad města Los Santos.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~22