Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban


Denis1234

Hráč

6
11.10.2023 10:02

Dobrý den přeji všem z AT

Tímto bych se chtěl všem hráčům i lidem z AT omluvit za moje činy a za to že vás pořád nějak zatěžuji mými blbostmy. Chtěl bych se omluvit za moje nevhodné chování na serveru že jsem se vůlgárně vyjadřoval do IC chatu a také se mám omlouvám za to že jsem chtěl obejít ban mrzí mě to co jsem napáchal a mohu vám slíbit že jestli dostanu unban budu ten nejhodnější hráč na serveru. Fakt mě můj čin mrzí a ponaučil jsem se jak se mám chovat.

Také mám dnes narozeniny a přál bych si abych dostal unban na serveru moc vás prosím aby jste mi dali další a poslední šanci chtěl bych vám dokázat že jsem se fakt polepšil a že se už budu chovat podel pravidel serveru.

Ještě jednou bych se mám všem chtěl hrozně moc omluvit a doufám že se nademnou někdo slituje a dá mi ještě šanci děkuji.

Přeji hezký zbytek dne.

11.10.2023 11:29

Myslím si, že ti byl sdělen verdikt dost jasně.

Opravdu si nedělám srandu s tím, že pokud s těmi žádostmi nepřestaneš, už si nemusíš zahrát. S další žádostí ti trest prodloužím o jeden rok. Můžeš si za to jen ty sám, kdybys jednak RPil něco smysluplného a jednak nespamoval fórum bezpředmětnými žádostmi, mohl jsi to mít za pár. Ale my opravdu nejsme servis na lítost, kde padesátkrát napíšeš, že tě to mrzí a že už to neuděláš, z čehož budeme jásat radostí. Ne, sám sis to pokazil, sám neseš následky, docela slušná průprava do reálného světa.


Powered by LeoSight IFS
LT~31