Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadam o unban.


Lemonko

Hráč

11
11.10.2023 23:29

Zdravím.

Ban som dostal za porušovanie pravidla č. 3 (Čo sa týka serveru MTA)

Dôvod prečo chcem unban = Podľa mňa ban za nič a odvolávanie sa na históriu banov. 

Dôkazy:

  • https://leosight.cz/forum/topic/16607 

Všetko je popísane v tomto Nahlásení. Celá situácia a konanie a logy pre AT členov.

Zdôrazňujem - Týmto neupozorňujem na danú sťažnosť.  (Keďže je to tam vysvetlené, tak aby som tu 2. krát nemusel písať celú situáciu v inom formáte (nie sťažnosti na člena ale ako žiadosť o unban), tak som to vymyslel takto.)

12.10.2023 06:56

Žádost o unban ti zamítám a to z důvodů: Poprvé jsem tě požádal o logy, ty ses hned zeptal na důvod, tak jsem tě poprosil znovu a takto to šlo asi 10.x (předem říkám, že toto číslo je pouze příklad, aby nedošlo k nějakému nedorozumění). V půlce tohoto řešení si odběhl někam pryč se slovy: Pojď zamnou. Pak si mi to začal psát i do PM, když jsem za tebou nešel - další třeba dvou minutový čekáni na logy. Když to celé sečtu dohromady, tak ti trvalo 7 minut mi poslat logy, protože ses musel pořád na něco vymlouvat a i když jsem tě několikrát upozornil, že výmluvy mě nezajímají a že chcu logy. Žádost o unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~29