OOC Podmínky
Ovládání RP
Ovládání gramatiky
Vhodné chování
Minimální věk 13+
OOC Přihláška
Přezdívka : Zimurajd
Aktivita : Okolo 10 hod. denne
Vek : 13
IC Podmínky
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny B
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení : Michal Kocka
Věk : 25
Vzdělání : Stredná škola odbor fotograf
Telefonní číslo : 594310
Životopis : Zdravím, volám sa Michal mám 25 rokov a pochádzam z Košíc. Keď som mal 15 rokov, sme sa s bratom presťahovali do prahy a dokončili strednú školu (brat aj vysokú). Následne sme si hladali prácu ja som pracoval ako autobusár. No nieje to najlepší zdroj prijmu preto by som sa rád stal reportérom. Ako malý som už fotil či natáčal na mobil alebo fotoaparát. Veľmi ma to bavilo a zaujímal som sa o to. Potom som to prestal robiť a rád by som sa ku tomu vrátil. To znamená že nejaké skúsenosti mám. Bol by som rád za prijatie pretože je to pre mňa zábava a aj sranda.
Něco o mně : Volám sa Michal Kocka mám 25 rokov a pochádzam z Košisckého kraja.
Proč se chci stát reportérem : V minulosti keď som fotil a natáčal tak ma to veľmi bavilo a rád by som sa ku tomu vrátil.
Pracovní zkušenosti : Keď som bol menší som veľmi rád fotografoval a natáčal, či už na mobil alebo fotoaparát.
Nejvyšší dosažené vzdelání : Ukončená maturita strednej školy.
OOC Podmínky
Ovládání RP
Ovládání gramatiky
Vhodné chování
Minimální věk 13+
OOC Přihláška
Přezdívka : Zimurajd
Aktivita : Okolo 10 hod. denne
Vek : 13
IC Podmínky
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny B
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení : Michal Kocka
Věk : 25
Vzdělání : Stredná škola odbor fotograf
Telefonní číslo : 594310
Životopis : Zdravím, volám sa Michal mám 25 rokov a pochádzam z Košíc. Keď som mal 15 rokov, sme sa s bratom presťahovali do prahy a dokončili strednú školu (brat aj vysokú). Následne sme si hladali prácu ja som pracoval ako autobusár. No nieje to najlepší zdroj prijmu preto by som sa rád stal reportérom. Ako malý som už fotil či natáčal na mobil alebo fotoaparát. Veľmi ma to bavilo a zaujímal som sa o to. Potom som to prestal robiť a rád by som sa ku tomu vrátil. To znamená že nejaké skúsenosti mám. Bol by som rád za prijatie pretože je to pre mňa zábava a aj sranda.
Něco o mně : Volám sa Michal Kocka mám 25 rokov a pochádzam z Košisckého kraja.
Proč se chci stát reportérem : V minulosti keď som fotil a natáčal tak ma to veľmi bavilo a rád by som sa ku tomu vrátil.
Pracovní zkušenosti : Keď som bol menší som veľmi rád fotografoval a natáčal, či už na mobil alebo fotoaparát.
Nejvyšší dosažené vzdelání : Ukončená maturita strednej školy.