[dnes v 20:17] Hwery napsal odpověď v tématu Mayans Los Santos
[dnes v 03:30] Dzardys napsal odpověď v tématu Stížnost na postup příslušníka PSA
Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

Vzor:
OOC Přihláška
IC Podmínky:
IC Přihláška
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Personální oddělení si přečte vaší žádost, a následně rozhodne zda vás příjme/zamítne. Po tom co budete přijati, tak si vás zavoláme na pohovor.
Pokud uvidíte pod svojí přihláškou
, můžete čekat telefonát od Personalního oddělení, se kterým se dohodnete na termínu pohovoru.
, znamená to, že vaše přihláška je zamítnuta a můžete si podat novou po uplynutí lhůty 10 pracovních dnů (( OOC )).
Správce personálu, Thomas Orlov, dne 12.8.2020 V Praze
Prosím veřejnost, aby nedávala na přihlášky reakce. Na přihlášku může dát reakci pouze RospusteneMaslo.

Vzor:
OOC Přihláška
IC Podmínky:
IC Přihláška
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Personální oddělení si přečte vaší žádost, a následně rozhodne zda vás příjme/zamítne. Po tom co budete přijati, tak si vás zavoláme na pohovor.
, můžete čekat telefonát od Personalního oddělení, se kterým se dohodnete na termínu pohovoru.
, znamená to, že vaše přihláška je zamítnuta a můžete si podat novou po uplynutí lhůty 10 pracovních dnů (( OOC )).
Správce personálu, Thomas Orlov, dne 12.8.2020 V Praze
Prosím veřejnost, aby nedávala na přihlášky reakce. Na přihlášku může dát reakci pouze RospusteneMaslo.
Vzor:
OOC Přihláška
IC Podmínky:
IC Přihláška
Vzor:
OOC Přihláška
IC Podmínky:
IC Přihláška
OOC Přihláška
Přezdívka: Leiito
Aktivita:Na servere som od rana do večera
OOC Věk: 14
IC Podmínky:
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny B
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení:Milan Kocka
Věk: 25
Vzdělání: Ukončená základna škola, středna škola, vysoká škola ukončená maturitou.
Telefonní číslo:601195
Životopis (Nejméně 100 slov):Dobry den volam sa Milan a mam 25 rokov,som zamestnany
ako smetiar ale hladam niaku pracu.Do prahy som sa pristahoval ked som mal 15,chodil som tu na strednu a aj na vysoku skolu.Z mojou mamou som tu zil ale bohuzial uz umrela v mojich 19.Odvtedy zijem sam
Mam strednu zdravotnicku skolu,vysoku zdravotnu skolu.Chcel by som pracovat ako novinar pretoze to je zaujimava a urcite aj zabavna praca.Nemam strach z kamery a ani tremu
Bol som aj fotografom a celkom to viem z kamerou.Teraz byvam v podnájme a hladam väčši financny prijem.Môj koniček je opravovanie a upravovanie aut a vyznam sa taktiez aj do pocitacov.
Něco o mě:Volam sa Milan Kocka a mam 25 rokov,zijem v Prahe
Proč se chci stát reportérem:Potrebujem pracu a hladam niaku zabavnu v ktorej nebudem nudit
Pracovní zkušenosti:Zkusenosti z kamerou niake mam ale rad sa ucim nove veci
Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola ukončená maturitou.
OOC Přihláška
Přezdívka: Leiito
Aktivita:Na servere som od rana do večera
OOC Věk: 14
IC Podmínky:
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení:Milan Kocka
Věk: 25
Vzdělání: Ukončená základna škola, středna škola, vysoká škola ukončená maturitou.
Telefonní číslo:601195
Životopis (Nejméně 100 slov):Dobry den volam sa Milan a mam 25 rokov,som zamestnany
ako smetiar ale hladam niaku pracu.Do prahy som sa pristahoval ked som mal 15,chodil som tu na strednu a aj na vysoku skolu.Z mojou mamou som tu zil ale bohuzial uz umrela v mojich 19.Odvtedy zijem sam
Mam strednu zdravotnicku skolu,vysoku zdravotnu skolu.Chcel by som pracovat ako novinar pretoze to je zaujimava a urcite aj zabavna praca.Nemam strach z kamery a ani tremu
Bol som aj fotografom a celkom to viem z kamerou.Teraz byvam v podnájme a hladam väčši financny prijem.Môj koniček je opravovanie a upravovanie aut a vyznam sa taktiez aj do pocitacov.
Něco o mě:Volam sa Milan Kocka a mam 25 rokov,zijem v Prahe
Proč se chci stát reportérem:Potrebujem pracu a hladam niaku zabavnu v ktorej nebudem nudit
Pracovní zkušenosti:Zkusenosti z kamerou niake mam ale rad sa ucim nove veci
Nejvyšší dosažené vzdělání: Vysoká škola ukončená maturitou.
OOC Podmínky
Ovládání RP
Ovládání gramatiky
Vhodné chování
Minimální věk 13+
OOC Přihláška
Přezdívka : Zimurajd
Aktivita : Okolo 10 hod. denne
Vek : 13
IC Podmínky
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení : Michal Kocka
Věk : 25
Vzdělání : Stredná škola odbor fotograf
Telefonní číslo : 594310
Životopis : Zdravím, volám sa Michal mám 25 rokov a pochádzam z Košíc. Keď som mal 15 rokov, sme sa s bratom presťahovali do prahy a dokončili strednú školu (brat aj vysokú). Následne sme si hladali prácu ja som pracoval ako autobusár. No nieje to najlepší zdroj prijmu preto by som sa rád stal reportérom. Ako malý som už fotil či natáčal na mobil alebo fotoaparát. Veľmi ma to bavilo a zaujímal som sa o to. Potom som to prestal robiť a rád by som sa ku tomu vrátil. To znamená že nejaké skúsenosti mám. Bol by som rád za prijatie pretože je to pre mňa zábava a aj sranda.
Něco o mně : Volám sa Michal Kocka mám 25 rokov a pochádzam z Košisckého kraja.
Proč se chci stát reportérem : V minulosti keď som fotil a natáčal tak ma to veľmi bavilo a rád by som sa ku tomu vrátil.
Pracovní zkušenosti : Keď som bol menší som veľmi rád fotografoval a natáčal, či už na mobil alebo fotoaparát.
Nejvyšší dosažené vzdelání : Ukončená maturita strednej školy.
OOC Podmínky
Ovládání RP
Ovládání gramatiky
Vhodné chování
Minimální věk 13+
OOC Přihláška
Přezdívka : Zimurajd
Aktivita : Okolo 10 hod. denne
Vek : 13
IC Podmínky
Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška
Jméno_Příjmení : Michal Kocka
Věk : 25
Vzdělání : Stredná škola odbor fotograf
Telefonní číslo : 594310
Životopis : Zdravím, volám sa Michal mám 25 rokov a pochádzam z Košíc. Keď som mal 15 rokov, sme sa s bratom presťahovali do prahy a dokončili strednú školu (brat aj vysokú). Následne sme si hladali prácu ja som pracoval ako autobusár. No nieje to najlepší zdroj prijmu preto by som sa rád stal reportérom. Ako malý som už fotil či natáčal na mobil alebo fotoaparát. Veľmi ma to bavilo a zaujímal som sa o to. Potom som to prestal robiť a rád by som sa ku tomu vrátil. To znamená že nejaké skúsenosti mám. Bol by som rád za prijatie pretože je to pre mňa zábava a aj sranda.
Něco o mně : Volám sa Michal Kocka mám 25 rokov a pochádzam z Košisckého kraja.
Proč se chci stát reportérem : V minulosti keď som fotil a natáčal tak ma to veľmi bavilo a rád by som sa ku tomu vrátil.
Pracovní zkušenosti : Keď som bol menší som veľmi rád fotografoval a natáčal, či už na mobil alebo fotoaparát.
Nejvyšší dosažené vzdelání : Ukončená maturita strednej školy.
Dobrý den, vážení uchazeči,
k dnešnímu dni 13.8.2020, byli vyhodnocené životopisy.
Na pohovor postupují následující,
Dominik Prego
Milan Kocka
Michal Kocka
Tímto jim gratuluji.
V případě Paní Kattie Rose necháváme čas na opravu životopisu, z důvodu nedodržení poštu slov v životopise.
Čas na opravu životopisu máte do 15.8.2020 do 23:59. Pokud tak neučiníte, vaše žádost bude zamítnuta.
Správce personálu, Thomas Orlov
k dnešnímu dni 13.8.2020, byli vyhodnocené životopisy.
Dominik Prego
Milan Kocka
Michal Kocka
Tímto jim gratuluji.
V případě Paní Kattie Rose necháváme čas na opravu životopisu, z důvodu nedodržení poštu slov v životopise.
Čas na opravu životopisu máte do 15.8.2020 do 23:59. Pokud tak neučiníte, vaše žádost bude zamítnuta.
Správce personálu, Thomas Orlov
IC Přihláška
IC Přihláška
OOC Přihláška
Přezdívka: Burwe
Aktivita: Obykle 4h. denně
OOC Věk: 15
IC
Vysokoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny A,B
Čistý trestní rejstřík.
Jméno_Příjmení: Matej Cooperr
Věk: 20
Vzdělání: Ukončená základní škola, střední škola, vysoká škola ukončená maturitou.
Telefonní číslo: 489869
Životopis: Dobrý den, jmenuji se Matej Cooperr . Jako malý jsem rád pozoroval Novináře u jejich případů, a s nadšením doufal že se jednou stanu Novinářem. Po dokončení ZŠ,SŠ jsem poté nastoupil na soukromou školu v Praze zaměřenou na Kriminalistiku a Kriminologii. Proč jsem vystudoval Kriminalistiku? Moji rodiče mě vždy nutili, a chtěli aby ze mě byl člen PČR. Jako člověk co se nevzdává a vždy dokončí co začal, jsem úspěšně dokončil tuto Vysokou školu. Jelikož se čas mění, a lidé taky, tak jsem přestal mít jakýkoliv zájem se stát členem PČR. Proto jsem začal hledat nějakou stabilní práci a vydařilo se. Pracoval jsem chvilku u ČT, bylo to pouze na pár dní jelikož se vláda rozhodla že zavřou ČT a tímto jsem přišel o práci. Zkušenosti s ČT mám tak si myslím že jsem na tohle vhodný.
Zkušenosti: Zkušenosti s ČT mám.
Děkuji Matej Cooperr
OOC Přihláška
Přezdívka: Burwe
Aktivita: Obykle 4h. denně
OOC Věk: 15
IC
Vysokoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny A,B
Čistý trestní rejstřík.
Jméno_Příjmení: Matej Cooperr
Věk: 20
Vzdělání: Ukončená základní škola, střední škola, vysoká škola ukončená maturitou.
Telefonní číslo: 489869
Životopis: Dobrý den, jmenuji se Matej Cooperr . Jako malý jsem rád pozoroval Novináře u jejich případů, a s nadšením doufal že se jednou stanu Novinářem. Po dokončení ZŠ,SŠ jsem poté nastoupil na soukromou školu v Praze zaměřenou na Kriminalistiku a Kriminologii. Proč jsem vystudoval Kriminalistiku? Moji rodiče mě vždy nutili, a chtěli aby ze mě byl člen PČR. Jako člověk co se nevzdává a vždy dokončí co začal, jsem úspěšně dokončil tuto Vysokou školu. Jelikož se čas mění, a lidé taky, tak jsem přestal mít jakýkoliv zájem se stát členem PČR. Proto jsem začal hledat nějakou stabilní práci a vydařilo se. Pracoval jsem chvilku u ČT, bylo to pouze na pár dní jelikož se vláda rozhodla že zavřou ČT a tímto jsem přišel o práci. Zkušenosti s ČT mám tak si myslím že jsem na tohle vhodný.
Zkušenosti: Zkušenosti s ČT mám.
Děkuji Matej Cooperr

k dnešnímu dni 15.8.2020, byli vyhodnocené životopisy.
Emil Hermandez
Matej Cooperr
Tímto jim gratuluji.
Tímto dnem nábor na webových stránkách uzavírám.
Hlavní reportér, Thomas Orlov

k dnešnímu dni 15.8.2020, byli vyhodnocené životopisy.
Emil Hermandez
Matej Cooperr
Tímto jim gratuluji.
Tímto dnem nábor na webových stránkách uzavírám.
Hlavní reportér, Thomas Orlov