Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nábor do České televize otevřen!

1 2

Mato45

Hráč

1
20.8.2020 16:47
  1. Ovládání RP 
  2. Ovládání gramatiky
  3. Vhodné chování
  4. Minimální věk 13+

OOC Přihláška 

• Přezdívka:Mato45
  • Aktivita:8-10 hodin denne
  • OOC Věk:14

IC Podmínky:

1. Minimální věk 18 let
  2. Středoškolské vzdělání
  3. Řidičské oprávnění skupiny B
  4. Čistý trestní rejstřík

IC Přihláška 

• Jméno_Příjmení:Dominik Horecky
  • Věk:27 let
  • Vzdělání:stredna tecnickáa vysoka škola medialnej komunikácie.
  • Telefonní číslo:472702
  • Životopis (Nejméně 100 slov):Volam sa Dominik Horecky mam 27 rokov a pochadzam z Nitry.Mam vyštudovanu základnú,strednú technickú a vysoku skolu medialnej komunikacie.Mam rád kamerovať,športovať,a zabavu.Narodil som sa v Nitre kde som vyštudoval. Ked som dokončil vysoku školu prestahoval som sa do Bratislavy kde som robil reportera 5rokov.Do prahy som sa prestahoval kvoli rodine a lepšiemu platu.
  • Proč se chci stát reportérem:Chcel by som aby ludia mali v momente informacie čo sa kde stalo. Od malička ma baví kamerovať.Chcel by som ukazat ludom ako to tu v Prahe funguje.
  • Pracovní zkušenosti:V rodnom meste som robil 5 rokov reportera v markíze.
  • Nejvyšší dosažené vzdělání:vysoka škola medialnej komunikácie.
26.8.2020 16:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

GarryGeer

Hráč

1
1.9.2020 16:32

OOC Podmínky:

Vzor:

1. Ovládání RP 
  2. Ovládání gramatiky
  3. Vhodné chování
  4. Minimální věk 13+

OOC Přihláška 

• Přezdívka:Garry
  • Aktivita:2-4 hodiny denně
  • OOC Věk:16

IC Podmínky:

1. Minimální věk 18 let
  2. Středoškolské vzdělání
  3. Řidičské oprávnění skupiny B
  4. Čistý trestní rejstřík

IC Přihláška 

• Jméno_Příjmení:Martin_Tekinevsky
  • Věk:29
  • Vzdělání:Středoškolské odbor fotograf
  • Telefonní číslo:559854
  • Životopis (Nejméně 100 slov):Jmenuji se Martin Tekinevsky pocházím z východního Ruska s kamarádama jsme přiletěli do města Prahy před nedávnem jsem vystudovanej fotograf jsem přijemní k lidem nestydím se.Jaky malý jsem se strašně rád díval na televizi na noviny a novináře.Tak jsem se o to začal zajímat a tak jsem tam kde jsem v mém býválém městě jsem byl novinář začátečník ale z důvodu že jsem tu měl matku která umřela musel jsem opustit bývalé město.Hrozně se mi tu zalíbílo tak jsem tu zůstal s kamarádama který jsem semnou přiletěli aby tu pracovali.Tak jsme se tu zabydleli a začali pracovat kamarádí pracují jako autobusáci a já jako Hasič ale ta práce mě nebaví tak chci pracovat u vás.
  • Něco o mě:Jmenuji se Martin Tekinevsky je mi 29 let rád pracuju s lidmi jsem společenský a nestydím se říct svůj názor.
  • Proč se chci stát reportérem:S touto prací mám velké zkušenosti a tak mě napadlo že to zkusím u vás 
  • Pracovní zkušenosti:Jako malý jsem rád natáčel videa a fotil hezký fotky
  • Nejvyšší dosažené vzdělání:Středoškolské

KorixCZ

Hráč

1
1.9.2020 20:25

OOC Přihláška

Přezdívka: Leiito
Aktivita:Na servere som od rana do večera
OOC Věk: 14

IC Podmínky:

Minimální věk 18 let
Středoškolské vzdělání
Řidičské oprávnění skupiny B
Čistý trestní rejstřík
IC Přihláška

Jméno_Příjmení: Dejvid McJohnson 
Věk: 30
Vzdělání: Hotová Základní škola, střední taktéž a vysoká též
Telefonní číslo: 788388
Životopis (Nejméně 100 slov): Dobrý. Jmenuji se Johhny a rád od svých mladých let komentuji věci. Vždy jsem rád komentoval nějaké určité události či byl na očích diváků. Vše to začalo, když jsem jako malý vstoupil do školského parlamentu, kde jsem byl hlavní aktér školského zpravodaje. Takto jsem pokračoval až do 9. Třídy, kde jsem musel bohužel tuto funkci přenechat nižším třídám. Nedělá mi problém se ukázat před kamerami a odříkat svůj proslov, Žiji spíše zdravý život. Chodím na procházky, zabývám se trochu módou a rád piji neperlivé vody. Dočasně pracuji jako řidič autobusu, jelikož se zatím nenaskytla lepší práce, než tu, co mám. Školy mám vystudované tak ještě sehnat práci v tomto novém státu! 

1 2