Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu - Zneužití změny postavy ( @magovec )


cmoudaa

Hráč

17
15.10.2023 10:43

Úvod

Ahoj, tímto úvodem bych chtěl uvítat všechny kteří se chystají tuto žádost číst a případně na ní zareagovat. Hlavně zdravím Magovce ( @magovec ) kterému bych se chtěl především omluvit ale omluvu nechme na další část této žádosti.

Čeho chci touto žádostí docílit?

Chtěl bych docílit a požádat o zkrácení mého banu ( 8.10.2023 18:32 cmouda69 magovec Zneužití změny postavy (14 dní) ). Dnes, 15.10.23 je to již týden od mého banu, za tento týden jsem si uvědomil že to z mé strany byla pitomost, přiznávám svou chybu a mohu zaručit že jsem se již polepšil a že tuto chybu již nikdy nezopakuji. Myslím si že 7 dní je dostatečný čas odpočinku za toto porušení/zneužití a rád bych se již na serveru objevil dříve než příští neděli ( 14 dní po udělení banu ). 

Omluva

Omluvit se chci všem účastníkům akce která byla spojena s tímto porušením, jak už jsem zmínil, byla to pitomost. Omlouvám se taktéž Magovcovi za jeho utracený čas řešením mého porušení a taktéž utraceným časem řešením této žádosti.

Prosba

Chtěl bych poprosit hlavně Magovce za odpuštění a udělení zkrácení tohoto banu, jak už jsem zmínil výše, slibuji že tento čin se již nebude nikdy opakovat a že stejnou chybu neudělám.

Závěr

Děkuji všem kteří si udělali čas si tuto žádost přečíst, případně zareagovat a přeji hezký zbytek dne všem. Ode mě vše, snad jsem na nic nezapomněl a doufám že se Magovec nademnou slituje a udělí mi zkrácení, budu mu za to nesmírně vděčný. Mějte se famfárově, čůss.

(Případně se omlouvám za nějaké hrubky/gramatické chyby kterých jsem si nevšiml)

Cmouda.

15.10.2023 13:02

Zdravím tě,

Shrnu to dnes rychle v pár řádcích. Máš za sebou několik trestů díky tvému ilegálnímu RP a tento trest není výjimka. Naším zájmem v rámci AT určitě není podpora "kropení", jak jsi sám v řešení situace použil. Bohužel stav bezvědomí je skriptově nastaven a nikdo jej neovlivní a nevyhne se mu. Výmluva typu, že jsi chtěl pokračovat v akci taktéž není relevantní. Pokud by veškerou tvou náplní RP nebylo střílení, tak bych nad zkrácením, ba unbanu uvažoval, ale takhle to nepůjde. Bohužel jsme na RP serveru, ne v Modern Warfare 2 lobby.

Pokud budeš chtít něco dodat, můžeš se mi ozvat na Discordu a probereme to soukromě. Třeba se v tobě pletu a skutečně pomáháš rozvoji i jinde, než jen u střílení.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo