Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdravím, žiadam o unban


Micahel

Hráč

2
15.10.2023 16:59, naposledy upraveno 15.10.2023 20:28 uživatelem Micahel

Už dlho som nebol na servery a už si ani nepamatam za čo som dostal ban ale chcel by som si znova normalne zaerpit na servery

preto si neviem už prečo mam ban a ani kto mi ho dal lebo ked sa chcem napojit tak mi piše

vaš serial je zabanovaný

15.10.2023 18:07, odstraněno 15.10.2023 20:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double post

F3nixar

Hráč

22
20.10.2023 02:54

Milý hráči,

jsi mým posledním člověkem, u kterého čtu jeho žádost o unban a doufá, že bude mít nějakou strukturu a smysl. Ovšem zmýlil jsem se a jsem značně zklamán.

Jako první věc bych asi zmínil, že člověk chce spoustu věcí a mezi ně může patřit i chtíč si zahrát na Skimu a rozvíjet svojí postavu. Ale potom tu nastane problém - Ale néééé, dostal jsem ban a nevím za co -> Admin! Dej mi unban dík, nic jsem neudělal. Dovol mi prosím říct trochu ostrou pravdu o tom, co si o tom myslím. Mé oči se nad tím zvrací a žádají o odstranění se. Obzvlášť nad žádostmi, jako je ta tvoje a žádosti podobné tomuto stylu. 

Proboha, já myslel, že žijeme ve vzdělané době.. Vzdělání je zadarmo, čeština taktéž a přesto drtivá žádostí je napsaná tímto stylem. Ptám se pouze... Proč? Máme zde vzor, Dzardys byl tak hodný a popsal vám potížistům, jak takovou žádost podat a co by měla obsahovat. I přes to zde vidíme tyto žádosti.

Suma sumárum? Prosím, využij své genetické predispozice, tou jest učit se a zjišťovat si informace a prosím stáhni tuto žádost a podej si novou, strukturovanou a lépe popsanou žádost.

S přáním brzkého dne
F3nixar

30.10.2023 16:48

Permanentní ban hodlám brát jako už opravdu permanentní. Pokud chceš unban, napiš si pořádnou žádost. Ale ne dřív než za měsíc.
Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~38