Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

tohle není žádost o unban


petkoczzz

Hráč

3
15.10.2023 21:44

tohle není žádost o unban ale moc jsem nepochopil za co jsem dostal ban :D

F3nixar

Hráč

22
20.10.2023 02:20

Milý hráči,

usnadním práci adminům tvým naprosto nadbytečným tématem a za mě rozhodně spamujícím příspěvkem zde v žádostech. 

Mám zrovna vyjadřující se náladu a tak tento velmi psychicky bolící příspěvek okomentuju následujícími slovy. Jestliže to tedy není žádost o unban, prosím, nezahlcuj tedy tím stížnosti. Jestliže si nepochopil, za co jsi dostal ban, tak bych ti doporučil se podívat na odůvodnění, které je napsáno při jeho udělení. A jestliže i přes to nechápeš důvod toho, proč jsi dostal ban, rozhodně bych zapřemýšlel nad vrácením se na základní školu a procvičit si porozumění textu. Teď ovšem dosti pasivní agresivity.

Suma sumárum, lidstvo má genetickou predispozici se učit a pokud něčemu nerozumí, tak si to zjistit/zeptat se na danou informaci. Proto prosím využij své lidskosti a zeptej se daného administrátora na přesnější detaily onoho banu.

Krásné brzké ráno přeje
F3nixar

20.10.2023 18:27

Ahoj, v jednom interiéru si z nepochopitelných důvodu vyházel několik věcí z inventáře. Když už nechceš mít něco u sebe, stačí na item kliknout a zničit ho. Kdyby každý zanechával věci jen tak ležet na zemi, dokážeš si asi sám představit jak by to pak dopadlo. 


Powered by LeoSight IFS
LT~38