Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Nixoqq

Hráč

15
16.10.2023 00:37, naposledy upraveno 16.10.2023 14:06 uživatelem Nixoqq

 

Žádost o unban 

Tímto zdravím každého kdo si čte toto forům. Jak bych začal jednoho dne sem prostě si na chill hrál na skimu a jen tak si jezdil s kamošem, na to jsme projeli okolo osoby jménem Nathan Clarkson kterýho si můj kamarád všiml a vzpomněl si že ho chtěl okrást auto který mu nabízel za několik milionů. (už si nevybavuju kolik) Tak sme se rozhodli že mu to vratíme a uneseme. Připravil jsem si zbraň kámoš taky tak jsem si řekli že jdeme ale, nastal problém že se odpojil tak jsem mu ze srandy napsal na discord že ho potřebuju ic a on to joinul takže jsem si řekl okay pudeme na tu akci. No šli jsme kousek od LV banky jsem na něj vytahl glock a on si odjel jak pán.. Tak jsem si řekl jo nebojí se takže sme byli ready kropit. Noo pak sme se nějak naháněli a pak jsme vjeli do jejich garáže kterou neměli zamklou takže byla open pro každého.. Vjeli sme tam a koukli a kamoš vyšel ven a rychle back a ic mi řekl že jsou tam nathan a cepicka najeli do vnitř nathan vystupoavl kamoš vytahl pdwčko a protlo je to ven takže trochu power gaming z jejich strany ale okay beru to. Teď s Nikolqs jsem trochu vpohodě ale tak žeo pořad prostě sem já udělal nějaký chyby ale celej hrot byl přes discord který probíhal mezi námi dvěma takže nevím proč to tahal sem na leosight.. Ale dobrý beru každej to chce tahat asi jinam já to chtěl nechat mezi náma but ok. 

 

Důvod unbanu.

Pochopil jsem že jsem zašel až moc daleko s nadávkama jo bylo to až moc prostě jsem zašel moc hluboko byl jsem v tu dobu hodně nasranej z toho že jsem dostal ten ban i když jsem dávno utekl a nebyl u té rpakace asi 9 minut jsem ležel někde u popelnice a jen čekal pak jsem to leavl a bylo.. Tímto mi nějak došlo že jsem trochu v ****** a že si asi zahraju až za 2 roky pokud neudělám žádost tak jsem si trochu oddychl od rp a šel přímo na leosight a udělal si tuhle žádost abych se pokusil o zkrácení banu nebo celkové zrušení banu. Snažím se erpit co nejlépe umím ale občas se prostě naser* a dělam špatné věci za těch cca 500hodin jsem se dost ponaučil co můžu a co nemůžu dělat.. Když jsem začínal s rp tak jsem dostavál ban skoro každý den a pak jsem poznal pár lidí kteří mně vzali do rp světa "jiným" vchodem a popravdě mě naučili erpit abych neerpil jak taková opice jaká jsem dřív byla ale pořád sem ale už ne taková jako dřív.. Hodně sem se za těch pár dní ponaučil a pokud by se stal zázrak takovej že bych dostal unban tak bych se snažil erpit na mé nejlepší úrovni jaké bych dokázal aby jsem každému tak nekazil rp. Vcelku mi došlo jakou chujovinu jsem udělal a i když si říkam že jsem to mohl udělat 100x líp tak jsem to pořad pokazil.. Vím že i Nikolqs obdržel perma ban takže bych byl rád za unban protože jsem neporušil tolik pravidel a nemám takovou historii jakou má on. Tímto bych se chtěl velice omluvit za to co jsem porušil vím že to byla nejvetší blbost kterou jsem kdy na skimu udělal..

Pochopil jsem že to co jsem udělal prostě už radši nikdy neudělám a nebudu se zapojovat do žádných nelegálních činností či skupin vždy to skončilo banem nebo tím že jsem něco řešili 2 hodiny a nic z toho nebylo. 

 Tímto bych to asi uzavřel já už dál nevím co napsat prostě budu rád za každou odpověd či vyjádření k mé unban žádosti budu rád za každý názor a každý hate beru vše jsem pro vše otevřenej takže čau čau lidi. 

-Nixo

@Puding

16.10.2023 19:56

Ahoj. Ne jen, že jsi urážel jiného hráče a zesměšňoval ho ve videu na YT. Taky jsi tam urážel lidi z AT a dokonce i Nikolasovu maminku. A pak jsi mi vypisoval, že se mnou nebudeš ztrácet čas jelikož je moc cennej na to aby jsi ho trávil na někom kdo "vypadá jako lesní žena".
Bylo to ubohý, dětinský a hodně nevyzrálý chování.
Každopádně!
Pokud smažeš to video z YT a napíšeš sem pod tento komentář ještě upřímnou omluvu všem které jsi urazil nebo zesměšnil, zkrátím ti ban na polovinu.

Nixoqq

Hráč

15
16.10.2023 19:59

Video jsem z ytb už včera stáhl a fakt se omlouvám jo byla to blbá věc zašel sem moc daleko s jeho mamkou prostě bylo to moc fakt se omlouvám. Budu rád za zkrácení do té doby se uklidním + bych se chtěl omluvit Nikolqsovi za to že jsem urážel jeho mamku jo byla to velká chyba. Omlouvám se všem který jsem urazil nebo zesmšnil. Nixo

 

16.10.2023 21:16, odstraněno 16.10.2023 21:17 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
16.10.2023 21:18

@Nixoqq

Ban jsem ti zkrátila. Trvám ale na odstranění videa z YT - ne jen na jeho skrytí.

Nixoqq

Hráč

15
16.10.2023 21:50

Smazal jsem ho koukni se klidně na discord poslal jsem ti fotku. 


Powered by LeoSight IFS
LT~61