Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban- Non rp driving.


Bxzyyy

Hráč

4
16.10.2023 15:13, naposledy upraveno 16.10.2023 15:14 uživatelem Bxzyyy

ŽÁDOST O UNBAN

Ahoj,žadam si o unban,dostal jsem ban za nonrp driving,nevím jestli se pocita jako non rp driving kdyz zajedu do smyku ze silnice a dostanu se mimo silnic s muscle autem,nevím jak jsem se mel zachovat pri teto situaci,bylo to tak ze jsem driftoval v Las Venturas,najednou jsem chytl velký smyk a sklouzl jsem dost daleko mimo silnic navic jsem nevyjel na zadny kopec jenom písek,potom jsem vyjel zpatky na silnic,uz bylo pozdeji tak jsem to odpojil,ban jsem dostal az po odpojeni. Možná se ban počíta za to že mi to jeste spadlo 5 min predtim a auto mi vyjelo pryc ze silnice.

 

Denne hraju na serveru tak je mi líto že mam ban,tohle se mi stalo uz nekolikrat a ban kvuli tomu nebyl,

tak nevím proč je ted.

Dekuji Bxzyyy

Bxzyyy

Hráč

4
16.10.2023 17:50

Ban jsem dostal od admina jmenem pakandza zda se nemylim.

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double post

F3nixar

Hráč

22
20.10.2023 02:44

Milý hráči,

musím uznat, že tvá žádost má alespoň snahu o nějakou strukturu, za to máš u mě malé nevýznamné plus.  Ovšem vrhněme se k jádru věci.

Ulehčím práci adminovi, který bude muset tuto žádost řešit. Tvůj problém je zmatečně popsán v několika řádkách, které nejsou obdařeny interpunkcí a co hůře, diakritikou. Nechci si hrát na učitele češtiny, ale opravdu admina i ostatní uživatele bolí číst tyto žádosti o unban, které nemají alespoň snahu a nějakou gramatiku. I já umím napsat češtinářskej průšvih velice rychle.

Proto v zájmu tebe a admina samotného žádost stáhni a sepiš jí lépe podle vzorů, které na portále jsou. A chceš odkaz? Ale nééé, tvá genetická predispozice, stejně jako u ostatních je učit se a zjišťovat informace, proto tvé lidskosti využij a najdi si onen vzor a sepiš si hlavně ve vlastním zájmu žádost znova. 

S překrásným pozdravem brzkého rána
F3nixar

20.10.2023 18:32

Ahoj, už podle délky trestu dokážu vzpomenout, že přestupek v "drivingu" nebyl jen jeden. Vždycky si radši počkám jak se hráč zachovat v delším časovém rozhraní a pak až uděluji trest. Když vezmu v potaz tvoji historii jen za říjen, tak to činí 5 záznamů. Ban už dávno vypršel.


Powered by LeoSight IFS
LT~34