Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban na discordu


Hwery

Hráč

22
18.10.2023 18:36

Dobrý večer žádám o unban na discordu už je to nějak doba co jsem dostal ban a chci vám říct že jsem se ponaučil, přečetl jsem si pravidla a vím že to byla chyba a docela mi chiběj ty sreeny. S pozdravem Hwery

F3nixar

Hráč

22
20.10.2023 02:27

Milý hráči,

je velice krásné, že uplynula už již nějaká doba, co jsi dostal ban. Je taktéž velice krásné, že se nás snažíš přesvědčit o tom, že jsi se ponaučil a že sis přečetl pravidla. Ale nalijme si čistého vína, pravděpodobně si to stejně neudělal a jen sis uvědomil, že ban jaksi je účiný nástroj pro umlčení tvých pravděpodobně puberťáckých výlevů.

Usnadním tedy jako vždy práci adminům a napíšu ti jediné. Žádost, kterou admini velice ocení, má jistou strukturu jehož vzory zde na portálu dokonce máme. Zkus proto využít svojí genetickou predispozici, tedy učit se a zjišťovat informace a sepiš smysluplně vypadající žádost o unban a poté se s tebou admin vůbec pobaví o jeho zrušení. 

Je to opravdu tak jednoduché, jak to píši.

S pozdraven je ke krásnému brzkému ránu
F3nixar

24.10.2023 16:52

Ahoj, žádost vcelku nicneříkající a jediný důvod, proč chceš unban, jsou screeny. Tomu nemohu vyhovět.


Powered by LeoSight IFS
LT~28