Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o UB či zkrácení banu - stepanekk


stepanekk

Hráč

15
22.10.2023 17:29

Zdravím.

Tímto bych si  chtěl požádat o UB, či zkrácení banu.

Žádost o Unban

Tímto zdravím všechny, kteří si čtou toto forum. Jak to celé začalo? Tak začalo to s tím že s kámošem jsme se nudili, tak jsme se rozhodli že půjdem okrádat pár lidí, pak co jsme pár lidí okradli, tak kolem nás projelo HZS vozidlo, tak jsme se rozhodli, že prostě ho jdem okrást, z dálky jsme ho sledovali jak hasí nejaký požár, tak jsme čekali v dáli až ho dohasí, jak to dohasil tak jsme šli na to, byli jsme domluvený, na to že mu vezmeme jen odznak a doklady, což jsme udělali, pak když jsme chtěli odjíždět tak na nás přijel ART a dal nám PK.

Na jak dlouho jsem dostal ban?

Ban jsem dostal od AT člena @magovec a udělený ban jsem dostal na 90 dní.

Za Náhodné okrádání HZS.

Závěr a omluva

Chtěl bych se omluvit, všem kteří byli součástí RP. Jsem si vědom své chyby, že se nemá okrádat státní složky bezdůvodně, byla to strašná pitomost, toto je můj největší ban, který jsem kdy na Skimu dostal........

Budu rád za každou odpověď.

@magovec 

 

 

 

24.10.2023 18:53

Zdravím tě Štěpánku,

Žádost jsem zde nechal ležet úmyslně, abych se rozhodl, co s tebou udělám. Zda ti vyhovím, či nikoliv. Rovnou říkám, že tvá historie čítá mnoho banů, ještě víc snad banů za špatné provedení ilegálního RP. A to se nebavíme o časovém rozsahu několika let, ale o rozsahu několika pár měsíců.

Dostaneme se k tvrzení, kde udáváš, že se nemá okrádat státní složka. Ban jsem specificky formuloval tak, aby bylo jasné, že nebudeš bezdůvodně okrádat ZÁCHRANNOU složku. Ještě bych toleroval, kdybyste s daným hasičem měli nějaký významný IC spor, avšak okrást člověka, co ti může během pár dalších okamžiků zachránit život je nesmyslné. Co se snažím říct, tak okrádat státní složku, jako je například PSA je běžné a tolerujeme to. To stejné se státními složkami mimo službu. Snad jsem ti objasnil kámen úrazu.

Udáváš, že to byla pitomost a tvůj největší ban, proto snad pochopíš, že nemohu polevit. Pakliže tě pustím do hry s milostí, tak se s největší pravděpodobností stane to, že do týdne schytáš další ban za tvé ilegální RP. Ilegální RP není pouze jen o střílení a okrádání, zkus se nad tím pozastavit a vymyslet něco, co bude mít větší dosah a lepší myšlenku. Bohužel zamítám.

S přáním pěkného večera,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~25