Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkácení či Unban


Sladoch

Hráč

47
23.10.2023 17:23, naposledy upraveno 23.10.2023 21:25 uživatelem Sladoch
  • Zdravím, rád bych požádal o Unban nebo i o zkracení mého banu. Rozumím tomu, že jsem porušil pravidlo 0 postováním nevhodných taktež vytvaření IC situací příspěvků, a za to se omlouvám což přepokládám, že omluva nepomuže. Je fakt mi líto, že jsem tímto svým jednáním ovlivnil kvalitu komunity irisu a snad jsem někoho neurazil či poškodil svým vyvoláváním či postovaním IC situací irisu.
 
  • Chci vám zároveň sdělit, že jsem netušil, že pravidla vytváření IC situací  funguje i na IC stránkách chvilkově mě to nedošlo. Již nehodlám se dále takhle chovat a snažím nedostávat bany chápu, že mám rozsáhlou historii což mě mrzí vté době jsem netušil, že něco jako historie banu existuje, ale občas se tam nějaký naskytne. Rozhodně nemám v úmyslu opakovat své chyby a jsem ochoten se naučit z nich. Taktež bych se chtěl omluvit všem ským jsem tu IC situaci vytvořil.
 
  • Budu rád když se na to koukneš nechci tě označovat nemám to zapotřebí Dzardys. Ještě jednou se omlouvám za svojí nedomyšlenou chybu. Rozhodně si svojí chybu plně uvědomuji. Taktež se omlouvám za drobné chybky. Taky nejsem žádný spisovatel, abych napsal slohovku. 
 
  • S pozdravem Slaďoch

 

24.10.2023 14:46

Ahoj, reálně nevím, co je účelem toho, že si uděláš postavu, na který nehraješ, a akorát tam píšeš, jak bys vyvraždil všechny lesby. To mi upřímně přijde jako vážný projev poruchy, případně jako nějaká OOC frustrace, kterou si vyléváš v IC. Ruku na srdce, kdyby sis nejdřív zametl před vlastním prahem, nemusel bys poté útočit na ostatní. Rozepisovat se o tom, proč tyhle Irisové hrdiny banuji, nebudu, už jsem to několikrát udělal a efekt to nemělo.

Nebudu pokrytec, taky mám vedlejší postavu, za kterou vypisuji v rámci RP nesmysly na Iris, jen je rozdíl mezi pivním primitivem a doslova bezvýznamnou spam postavou.

Trest si odpykej celý a zamysli se, co tě vede k tomu dělat takové věci, ideálně s tím rovnou něco udělej, protože už to tu nikdy znovu nechci vidět. Po skončení banu ten profil znormalizuješ, smažeš ty nesmysly a já už nikdy nechci vidět nic podobného, v případě recidivy jsem velice ochoten jednat o permanentním banu, protože jsem skálopevně přesvědčen, že v tom žádný IC důvod není.


Powered by LeoSight IFS
LT~34