Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

⚙️ NÁVOD: Těžba a práce s výrobní stanicí ⚙️


23.10.2023 17:28, naposledy upraveno 23.10.2023 17:32 uživatelem marekvoe

Obrázek


⚙️ Těžba a práce s výrobní stanicí ⚙️

"kde sou doli" nebo "jak si virobim zbran" - časté dotazy, se kterými se hodně hráčů potýká. Zde naleznou odpověď.


Kde najdu doly?

Doly jsou na území našeho herního světa celkem 3 - Doly El Castillo, Doly Las Venturas (Hunter Quarry) a Doly Los Santos. Najdete je na lokacích vyznačených na mapě.

Doly El Castillo

Nejspíše nejrušnější doly, a to hlavně z důvodu velkého výskytu jak já jim rád říkám "šutráků" neboli kamenů, ze kterých samotné suroviny padají. Nejsou daleko od sebe a respawnují se relativně často.

Obrázek

Doly Las Venturas

Druhé největší doly, též druhé nejnavštěvovanější. Šutráků se tu též vyskytuje docela dost, avšak jsou dost daleko od sebe - dokonce tak daleko, že než je všechny stihnete vytěžit, spawnou se nové.

Obrázek

Doly Los Santos

Nejmenší a nejméně navštěvované doly. Mají nejméně šutráků, ale jsou rozhodně nejbezpečnější.

Obrázek


Jak probíhá těžba?

Jako první budete potřebovat nástroj na těžení, jelikož jsme na Skimu, a ne v Minecraftu budete potřebovat místo krumpáče lopatu, která naštěstí není těžká sehnat a koupíte jí v jakémkoliv obchodě se smíšeným zbožím.

Poté již stačí si vybrat váš preferovaný důl, rozhodněte se pečlivě, nezapomeňte - kdo se snaží nejvíce těžit, aby získal zbraně? - ANO, mafoši. Dávejte si pozor, aby vás při vašem těžebním dobrodružství neokradli.


Pak již jen stačí vstoupit do dolů a vybavit se svojí novou lopatou, následně přistoupit k jednomu ze šutráků namířit na něj a začít do něj mlátit. Pokud to děláte správně uslyšíte zvuk kutání.

Poté vám může padnout jedna z následujících surovin - Kámen, Měď, Síra, Uhlí, Železo, Ledek, Cín, Stříbro, Zlato, Zinek, Hliník (snad jsem na nic nezapomněl) 

Počítejte s tím, že ty nejvzácnější suroviny - Zlato, Síra, vám budou padat ze šutráků nejméně.


Zůstal mi přebytečný kámen, co s tím?

No rozhodně ho nepohazujte po dolech - to se nedělá! Máte dvě možnosti - buď ho zničit rovnou v inventáři. Nebo! Pokud máte rádi peníze, tak ho odvézt do Obchodního Centra v Blueberry (o kterém ještě budeme mluvit), kde můžete přebytečné suroviny prodat za nějaký ten peníz.


Výroba

Máme natěženo a kámen a ostatní věci prodán, co dál? No nejprve musíme mít kde to vyrobit. Máte taky dvě možnosti. Musíte buď vlastnit předmět Výrobní stanice nebo vědět o místě, kde se nachází nějaká veřejná. Avšak veřejnou si budete muset najít sami v IC světě. Bez ní se dál nepohnete.

Pokud máte výrobní stanici, přejdeme k dalšímu kroku - Plánek k výrobě. Do výrobní stanice budete muset doplnit výrobní plánek, který též koupíte v centrále obchodu v Blueberry. Prodává je ta paní vedle pána co vykupuje suroviny.

Budete potřebovat plánek na vše - součástky, zbraně, munice, nástroje, elektronické prvky a tak dále.
Ty pak vložíte do výrobní stanice jednoduše přetáhnutím z inventáře na výrobní stanici.
Upozorňuji vás předem - pokud výrobní stanici přemístíte, tak plánky ztratíte.


Mám plánky a výrobní stanici, co teď?

Všechny předem natěžené suroviny si teď přesuňte do stanice - stačí je mít v inventáři a kliknout pravým tlačítkem na stanici a vybrat "Vložit suroviny" a vše se automaticky převede z inventáře do stanice. Poté už jen vybereme v menu stanice co chceme vyrobit a stanici zapneme.


Nejčastější dotazy ohledně výroby

Vidím nějaké divné názvy zbraní na plánkách v obchodním centru, jaké jsou které?

Silenced Taser M26
Colt 45 Colt 1911
Deagle Glock 17
Shotgun Remington 870AE
UZI Heckler a Koch MP7
MP5 KAC PDW
AK47 Jediné co je stejné
M4 Heckler a Koch HK416 D
TEC-9 KRISS Vector
Rifle Mosin Nagant M1891
Sniper Remington M700

Ve výrobní stanici to po mě chce plast a ocel, tvrzený plast atd? Kde to seženu?

Na těchto místech, kde seženete co? To už vám nepovím, ať v tom také máte trochu IC pobíhání :P

Kde seženu dřevo?

Jak těžit dřevo


Na závěr bych chtěl říct, že zbraně nejsou všechno, a také, že vám určitě nezajistí kvalitní ilegální RP. Spíš naopak, tak se s těmi zbraněmi tak chovejte, a dodržujte pravidla. Děkuji.

Váš marekvoe

lolcz

Hráč

35
24.10.2023 14:19

@marekvoe,

moc to těm novým hráčům usnadňujete... Kouzlo vždy bylo v tom zjišťování různých věcí. Hezky popsáno a určitě jsi si s tím dal práci, ale pak to hráči mají moc jednoduché. 


Powered by LeoSight IFS
LT~45