Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení doby trvání banu.


Develon

Hráč

40
24.10.2023 14:24

Zdravím , vím že je to už moje druhá žádost na tebe, nicméně doufám že už uběhla doba k tomu aby sis alespoň nechal moji prosbu projít hlavou.

Pro připomenutí , ban sem dostal jelikož jsem za jednu postavu odmontoval spz u frakčního vozidla a za druhou postavu to firemní auto použil k převozu diamantů.

Upřímně se přiznám , jsem jen člověk, a chyby dělám , aniž bych si je uvědomil a potom toho hořce lituji , takových nás je víc. Tento ban nebyl výjmkou a troufám si tvrdit že si z tohoto banu už teď odnáším větší poučení. Co bych rád řekl je to že ať jsem jakýkoliv , nikdy jsem se nesnažil být vyloženě černá ovce , sám víš že se mnou mluvit dá ,nesnažím se serveru škodit či jakkoliv ho osočovat. Poslední dobou jsem se snažil i o to aby mé RP bylo vhodnější pro komunitu, nehrál sem za sebe. Bohužel to odmontování byl zkrat při kterém sem nezauvažoval a lituji toho. Nicméně co bych rád ?. Rád bych tě požádal zda bys nepromyslel zkrácení tohoto trestu , rád bych se dostal na server ještě před vánoci , rád bych uspořádal nějakou oslavu a rp jak pro komunitu tak pro užší kruh (firmu) , nějaké to oslavení vánoc i v tom ic kruhu. Nežádám o okamžité zrušení, nicméně bych byl rád abych měl možnost na serveru opravdu něco takového připravit. Upřímně se ti omlouvám za to že mě musíš řešit , a jelikož nechci být jako každý druhý a lhát ti o tom že se něco takového nestane či tak. Nemám to v povaze, nicméně , co vím je to že sem zpytoval své svědomí dost, a příště si několikrát rozmyslím co vlastně dělám než to udělám, budu se snažit o to abys o mě co nejméně slyšel, a pokud slyšel, aby to nebylo ve špatném světle. Pokud jsi to dočetl až sem tak ti děkuji , a doufám že na tuto žádost přihlédneš. Děkuji ti .

@Dzardys

 

30.10.2023 16:59

Ahoj, projít hlavou jsem si to nechal, mé stanovisko zůstává nadále neměnné.

Je hrozně hezké, čím vším se obhajuješ, a že se chválíš, protože s tebou je řeč. Ale tím spíš, když udržuješ pozitivní vztahy s členy AT, bys měl dbát na to, abys nejen hráčům, ale právě i členům AT nevrážel kudlu do zad tím, že jim budeš přidělávat práci a starosti. Šancí jsi dle historie měl přespříliš, stále to nedopadlo dobře a výměra trestu je tak zcela adekvátní, jelikož účelem trestu není tě dočasně distancovat, ale právě potrestat. No a ty svou vlastní vinou promeškáš veškeré eventy, na které se jinak těšíš, což už by tě do budoucna mělo trochu probrat.


Powered by LeoSight IFS
LT~41