Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení pernamentího banu pro Globálního Administrátora


tomascz

Hráč

10
24.10.2023 22:54

Zdravíčko, začal bych s tím, že to co jsem udělal a ještě k tomu blbě a hloupě poprosil @Mono aby mi napomohl s převedením vozidel z postavy na postavu, což byla jedna velká blbost a lituji toho, že jsem to udělal.

Historie: Na Skimo RolePlay, jsem začal hrát v roce 2020, a poté jsem se vrátil v roce 2021. Za tu dobu jsem nasbíral nějaké ty bany, bohužel nevím kolik jich je, ale vím, že některé jsou menší bany. 

Mé působení na serveru: Měl jsem hodně postav co si pamatuji nejvíce tak za postavu Jakub Karlsson, jsem byl ICly ve vedení jedné firmy LYO Group a.s. na pozici Personalní oddělení. Když byl nováček na serveru dávál jsem to vědět Helperum, jestli by ho zaučily a menší základ jsem se mu snažil vysvětlit. 

Plány po zrušení banu: Chtěl bych znovu obnovit v čem jsem pomalu začínal, což byznys a dělání projectu na Legální tuning srazy.

Závěr: Jestli, že dostanu šanci vrátit zpátky na server, tak si hned přečtu celou F1 aspoň 2x, a budu si hlídat nejvíce pravidla eRPení.

A málem jsem zapomněl naspat za jsem dostal pernamentí ban, ban mi byl udělen za porušení vážného pravidla Alt to Alt.

Pokud jste to dočetli, až sem tak Vám moc děkuji za váš čas. 

S pozdravem Tomáš              

@Puding @SovietDog @Dzardys (Omlouvám se za označení)

28.10.2023 20:21, odstraněno 29.10.2023 00:06 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
4.11.2023 12:19

Ahoj, nic moc jsi nám v žádosti nesdělil, nemůžeš se pak divit, že s tebou komunita moc nesouhlasí. Dej si s žádostí víc práce, sepiš, co jsi udělal zle, proč je to zle a jak to udělat lépe, projev nějakou pokoru ohledně svého trestu. Takovouto žádost nemohu schválit.


Powered by LeoSight IFS
LT~44