Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[71/2023] Uspořádání výběrového řízení na post ředitele Správy parků San Andreas


Holub

Hráč

46
25.10.2023 11:28, naposledy upraveno 25.10.2023 12:45 uživatelem Holub

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))


KONGRES SAN ANDREAS

[71/2023] Uspořádání výběrového řízení na post ředitele Správy parků San Andreas


Kongres k dni 25.10.2023 vyhlašuje výběrové řízení na post ředitele Správy parků San Andreas do dne 31.10.2023. Toto výběrové řízení je uspořádáno v souvislosti s odvoláním stávající ředitelky SPSA, Isabell Stengel.

V průběhu tohoto výběrového procesu bude vyhodnocena a vybrána vhodná osoba, která by měla převzít zodpovědnost za vedení této instituce. Výběrové řízení začíná od zveřejnění tohoto příspěvku, končí v úterý 31.10.2023 v 18:00.


Výběrové řízení

Podmínky:

  • Věk 21 let a více
  • Minimální vzdělání - středoškolské vzdělání zakončené maturitní zkouškou
  • Platné řidičské oprávnění skupiny B
  • Komunikační schopnosti na perfektní úrovni, aktivní přístup
  • Občanská a trestní bezúhonnost
  • Zkušenosti na podobné pozici výhodou

Přihláška musí obsahovat:

  • Strukturovaný životopis, nebo vyprávěcí (beletrizovaný) životopis

Přihláška může obsahovat:

  • Motivační dopis

Ve Fort Carson dne 25.10.2023
Raymond Brantley

Galpix

Hráč

19
25.10.2023 18:34, naposledy upraveno 25.10.2023 18:42 uživatelem Galpix

Výběrové řízení na post ředitele SPSA
Marcello Ortega


Jméno a příjmení: Marcello Ortega
Datum narození: 5. ledna 1990 (33 let)
Místo narození: Torre del Mar, Španělsko
Vzdělání: Stavební technika se splněnou maturitní zkouškou.
Platné licence: Řidičské oprávnění skupiny A/B/C, rybářské povolení.
Trvalé bydliště: Las Colinas 5042, Los Santos.
Telefonní číslo: 455029
Email: marcello.ortega@post.ic
Volnočasové zájmy: Kultura, architektura, přírodní kultura.


Vyprávějící životopis:
Dobrý den, mé jméno je Marcello Ortega a narodil jsem se v malebném španělském přímořském městečku Torre del Mar dne 5. ledna 1990. Po ukončení docházky základní školy v roce 2006 jsem se rozhodl společně s mými rodiči, María a Carlos Ortega, pokračovat ve svém vzdělávání a zapsal jsem se na střední školu IES Miraya del Mar. Zde jsem se specializoval na technický obor se zaměřením na stavebnictví (Técnico en Construcción).

Po ukončení střední školy v roce 2009 jsem začal pracovat jako zedník ve městské stavební společnosti, tuto činnost a práci jsem vykonával až do roku 2012. V tomto období jsem získal cenné zkušenosti v oblasti stavebnictví, týmové práce a zdokonalil své dovednosti.

Roku 2012 jsem se rozhodl pro velký krok, rozhodl jsem se přesídlit do státu San Andreas, což pro mě byla nejen změna místa, ale i změna životního stylu. Dne 20. ledna 2012 jsem nasedl na letadlo s nadějí na nové možnosti a nový začátek v San Andreas. Stát San Andreas jsem si vybral zejména kvůli jeho kultuře, architektuře, modernizaci a přírodě. Aktuálně jsem nezaměstnaný, ovšem jsem byl zaměstnán u několika společností, u kterých jsem nenašel to co jsem hledal. Ve svém volném čase se věnuji přírodovědě. Obdivuji přírodní kulturu San Andreas.
Pohledávám novou příležitost, která přinese dost k sobě, což mě dovedlo k příležitosti stát se ředitelem SPSA. 


Motivační dopis:
Vážení kongresmani,


tímto bych chtěl projevit zájem o působení na postu ředitele Správy Parků San Andreas, jsem spojován a projevuji zájem přírodě, ctím zákony a řídím se jimi, disponuji manažerskými schopnostmi a týmovou prací, ctím kulturu a snažím se přispět k ekologické modernizaci. 

Jsem připravený vést Správu Parků San Andreas a zahájit dlouhodobou spolupráci která přispěje k dobrému. Jsem schopen být oddaným, důvěryhodným a aktivním ředitelem SPSA.

Mým cílem je vést Správu Parků San Andreas s oddaností, důvěryhodností a aktivitou. Během mého působení bych se zasazoval o aktivní a důvěryhodný přístup ze strany SPSA. Chtěl bych zajistit efektivní pracovní podmínky a činnosti pro zaměstnance SPSA, což povede k lepšímu zacházení s našimi přírodními a kulturními poklady. Kromě toho bych se zaměřil na posílení státního dozoru a ochrany chráněných přírodních, kulturních, historických a přírodních památek a oblastí.

Jsem přesvědčen, že mám v sobě potřebné znalosti, zkušenosti a odhodlání, abych v této pozici uspěl. Jsem připraven spolupracovat na podpoře našeho krásného státu a jeho přírodního dědictví.



6.11.2023 17:59, naposledy upraveno 6.11.2023 18:00 uživatelem Kolpanek

Výsledek výběrového řízení na pozici ředitele Správy parků San Andreas


Dne 03.11.2023 proběhlo hlasování ve věci jmenování nového ředitele Správy parků San Andreas (dále jen "SPSA"). Po pečlivém rozhodování a kratší debatě došlo k hlasování, kde se kongresmani jednoznačně rozhodli jmenovat do funkce ředitele SPSA, pána Marcello Ortega. Za celý Kongres San Andreas, bych mu chtěla já Mgr. Elizabeth Hawkins, nynější předsedkyně kongresu San Andreas popřát mnoho štěstí do výkonu funkce. 

Pán Marcello Ortega na pozici ředitele SPSA, nastupuje vydáním tohoto dokumentu. ((podej si ticket s žádosti o přepis frakce SPSA na tvojí postavu))


Výsledek hlasování ve věci výběru nového ředitele Správy parků San Andreas:
Marcello Ortega:
(( @Galpix ))

Pro ✅ Proti  ❌ Zdrželi se ⛔️ Nepřítomní ⭕️
Dušan Badinský
Raymond Brantley
Yukimura Torio
Elizabeth Hawkins
Elissa Nell Carlsson
Orlando Anderson
 
Jack Dreilor
 
April Dayton
Elissa Nell Carlsson
Rachel Louise Davis

Kongresmani přihlášení k hlasování (7): Dušan Badinský, Raymond Brantley, Yukimura Torio, Elizabeth Hawkins, Elissa Nell Carlsson, Orlando Anderson.


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas

 


Powered by LeoSight IFS
LT~50