Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosba o unban


neznamy#8843

Smazaný účet

11
25.10.2023 14:39, naposledy upraveno 25.10.2023 15:18 uživatelem neznamy#8843

Zdravíčko áno zase ja :(. Hneď k veci. Prosím o unban aj keď áno viem ban mam kvôli pravidlám ktoré som už v minulosti porušil keďže môj mozog nepracuje tak ako ma. Chcel by som podotknúť aj celkom Nonrp od nejakého policajta nemám potuchy už ako sa IC volal. Co tak hovoriť: "v mene zákona" alebo "vyzývam vás...". Podľa mňa to sú vety ktoré používa každý policajt a nie ma hneď vytiahnuť z auta co vy na to? Co tak keď mi nejaký policajt dáva pokuty dat taky command ze: "/do prebral?" a nie mi ju hneď dat. Viem není to dôvod aby som predvádzal to co som robil a nechcem sa vyhovárať len na toho policajta len ma to proste vytočilo. A áno uvedomujem si to ze proste som porušil pravidlá a už sa budem snažiť aby sa to neopakovalo. Predom ďakujem adminom.@Keksik (pomýlil som sa není ban od magovca sorry) 

 

 

Develon

Hráč

40
25.10.2023 14:42

Snad to nebude nadbytečné vyjadřování , ale mám dojem že pokud žádáš o unban, měl bys projevit nějakou kajícnost , pokoru. Není dobré se vrhnat do obvinění druhých , i když jsi naštvaný , v čemž tě chápu, i tak to není ta pravá cesta k získání unbanu. I přes to vše ti přeju hodně štěstí.

25.10.2023 16:03, naposledy upraveno 25.10.2023 16:04 uživatelem Radekfil

Ahoj, ban jsem ti udělil já. Koukal jsem na tvoje žádosti o unban, kde furt jenom slibuješ. K tomu policistovi ti asi řeknu jenom to, že řešíš IC věci. Stál jsi na jedoucím autě a jediné, co jsi mi k tomu řekl, bylo, že máš na zadku vteřinové lepidlo - vážně?.. Unban ti neudělím, pouč se z chyb, a místo slibování si ty pravidla pořádně pročti a uvědom si, co děláš špatně. Ahoj.


Powered by LeoSight IFS
LT~33