Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban - mxtej


mxtej

Hráč

5
26.10.2023 16:24, naposledy upraveno 27.10.2023 17:29 uživatelem mxtej

Zdravím, dnes jsem dostal ban za údajný Metabaiting, vím o kterou situaci se jedná a rád vás do ní uvedu.

Včera jsem s hráčem, jehož jméno je Matthew Vesspuci vyměnil vůz za vůz. Původně jsem ho potkal na benzíně v Montgomery, kde jsem mu řekl aby to přepsal a že mě okradl. Šlo o minulou RP akci kdy mi měl přepsat za auto výměnou dům, od kterého mi ale předal jen klíčky a nepřepsal. Poté jsem odjel a čekal jsem u autoškoly, jestli to přijede přepsat, mezitím on mi začal psát do PM že to přepíše a abych přijel k autoškole, kde já jsem ale už čekal.

Poté jsem tedy odjel, aby se nejednalo o metagaming a přijel jsem tam zpět, to mi daný hráč psal abych tam čekal do PMs atd.

Poté co tam přijel, jsem vytvořil smlouvu a řekl jsem mu aby zde počkal, že dojedu pro starý mercedes a přepíšu mu ho, poté jsem mu psal do PM že už jedu, jelikož jsem neměl moc času a nechtěl jsem aby byl AFK, či se případně odpojil či odjel. Poté co jsem přijel jsme provedli výměnu a já zase odjel. 

Chápu že jsem mu neměl psát že už jedu, protože se furt jedná o metabaiting, ale v první řadě se ho dopustil hlavně on. myslím že admin který mi dal ban tak viděl logy a určitě viděl, že mi hráč začal psát první. 

14 dní mi nepřijde zas tolik adekvátní vzhledem k tomu, že celá tato situace nastala kvůli tomu, že mě hráč okradl o dům který mi měl přepsat, ale dal mi jen klíče, protože dům neměl ani jako vlastnictví. Řešil jsem toto s @Holysek , byl bych rád kdyby zde aspoň nakoukl a potvrdil, že mi dům nebyl přepsán a že ho má ve vlastnictví někdo jiný.

Z mé strany uznávám, že jsem mu neměl vůbec psát do PM nic o IC situaci a měl tam prostě počkat, přiznávám moji chybu a byl bych rád, kdyby mi daný admin udělil unban, jelikož na Skimo se teď už nepodívám tak často, protože jsem na internátu a z toho důvodu jsem doma jen o víkendu. Byl bych tedy upřímně rád za rozumný výsledek a věřím, že mi RadekFil vyhoví, protože stále věřím v rozumnost A-T.

Ban mi na 14 dní udělil @Radekfil

Hezký zbytek dne přeje

-a51mxtej

(  screen banu  )

28.10.2023 11:53

Ahoj, dostal jsem logy, které byly celé zaplněné PMs, kde jste neustále metili. Druhý hráč také dostal trest, ale u tebe hraje velkou roli tvá historie. Napiš mi prosím na discord radekfil. 


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024