Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu/unbanu


27.10.2023 12:24, naposledy upraveno 27.10.2023 13:58 uživatelem tommy123

Důvod banu?

Bezdůvodná střelba, na jiného hráče! (10 dní)


Jak se to vlastně stalo?

Takže jak se to vlastně stalo, Jel sem si z kamarádem do dolu těžit suroviny, na cestě do dolu mi bylo oznámeno na vysílačku že tam jsou auta, mojí cestu sem otočil a šel sem si pro Glock.19. Při příjezdu se zbraní se zahlídl černého Suv (nevím přesněji název) pán stáhl okna, všiml sem si vesty, a šátku. Chladnou hlavou se se zeptal, pane nemáte zájem o prodej nějakých těch zbraní? Následně sem dostal odpověd: A jaké? Noo mám třeba ak.47, následně se pán zeptal na cenu, řekl sem mu až si vybere aby mu to vyhovovalo (po celou dobu sem byl slušný) pán cca 1 minutu přemýšlel a pak odpověděl, Nechci rychle zavřel okna a odjel, po 10 minut těžení sem přijel znova. Zeptal sem se že mám ještě glocka.19, pán opětovně řekl cena?
Odpověděl sem mu jako minule, nabídněte... (celou dobu sem se snažil a choval sem se slušně) pán po několika minut ticha odpověděl, nechci! Praskly mi nervy, stačilo říct ne, a ne se ptát na cenu a pak několik minuty dumat, vzal sem do ruky glocka.19 a vystřelil sem 1 ranu na něj, tak abych ho nezabil! (neměl ani inj/těžké zraněný logo) Rychle sem odjel, zdálo se vše v pohodě. Poté myslím že ani INJ si NEZARPIL neviděl sem ani status. Vše se zdálo v pohodě měla to být akce i pro Psa. Ale pak kamarád slyšel jak napsal že dává report, následně mi to napsal na discord. Poté přijeli psa, zablokovaly výjezd, já sem ujel byla nějaká rp akce, mezi kamarádem a postřelenou osobou. Postřelená osoba byla následně převezena na stanici a kamarád propuštěn. 

Moje vyjádření a omluva.

Asi všichny víme že to nebylo dobré zachování, a že se musím ovládat a nikoliv mě toto neomlouvá! Ale nevím jestli je spravedlivý trest 10 dní, sice nejsem žádný Staff a tuto pozici plně respektuju z trestem který mi byl udělen! Ale, byl bych moc rád kdyby se mi trest snížil/zrušil. Předem se chci veřejně omluvit, tomu pánovy (nebo nevím jak ho mám nazvat) za to že sem mu jak musel zkazit požitek z nejlepšího RP Skimo Roleplay, tak i z toho že musel do vězení nebo na výslech, Také se určitě chci omluvit, @kocvin (nebo nějak tak, moc se omlouvám ale neznám přesné jméno, nebylo napsáno v banu bylo tam jeho IC jméno) za řešení tohoto problému, nikoliv mu nevyčítám to jak se zachoval, plně to respektuji!

Závěřečné poděkování!

Chtěl bych moc moc moc poděkovat každému jednomu, kdo si přečetl a vydržel to do konce.
Možná se uvidíme nikdy dříve na RP, a pokud ne tak hold za 10 dní, Zatím AHOJ!

pepesxd1

Hráč

2
27.10.2023 14:04

Jelikož se mě to týká, chtěl bych se vyjádřit, za 1. máš tam strašně moc nepravdivých informací.... 
Vystřelil jsem jednou, (asi 3x), 10 min jsem těžil asi (2-3 a pak si zase dolezl), atd.

Ale o to nejde, řekl bych že jde o váš mixing a totální dm. To že si na dc napíšete a zmetujete ani nemluvím. To že něco odmítnu nikomu nedává důvod mě jen tak kropit, a ten mixing je jen důkaz toho ze nejsi zase tak zběhlí v rp. Z mého pohledu nemám v čem tě podpořit i když bych moc rád.

27.10.2023 17:08, naposledy upraveno 29.10.2023 00:43 uživatelem kocvin

Ahoj, nejprve bych tě chtěl pochválit za to, že sis dal s žádostí celkem práci a má hlavu i patu, to se tady jen tak nevidí. Jako druhý pozitivní fakt vidím to, jak dokážeš (snad ne jen na oko), respektovat členy AT a nenadáváš, že si dostal "ban za nic". Kéž by ses takhle projevoval i ve hře. 

Teď k situaci samotné. Tvoje reakce opravdu nebyla ani trochu přiměřená. To že někdo u koupě čehokoliv přemýšlí je zcela normální věc, to že obchod nakonec odmítne taktéž. Určitě není na místě po takovém člověku začít střílet. 

K délce trestu jsem připočetl i to, že si měl v budoucnu za podobné porušení pravidel dokonce permu. Nicméně jak už jsem naznačil na začátku, jsem mile překvapen jak si žádost formuloval a tím pádem ti trest mírně zkrátím. 

Vyvaruj se pro příště prosím podobnému jednání, bude to pro tebe i pro všechny ostatní mnohem lepší a přínostnější. 


Powered by LeoSight IFS
LT~31