Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permanentního banu - Dzardys


Flojsyk

Hráč

46
27.10.2023 18:16

Zdravím, tuhle žádost píšu jako naději o zrušení mého permanentního banu, který jsem dostal 1.8 od Dzardyse za A2A, a dostat tak další šanci se vrátit na Skimo.

 

Člověk by si řekl, že jsem se poučil z mých minulých banů za A2A, a ano, já se taky poučil. Ale bohužel nejspíš né dostatečně a po druhém incidentu, kdy jsem dostal ban znovu za A2A jsem nedal vědět o mém autě které jsem měl altnute, a doufal že se na to nějako nepřijde - byla to chyba. Taktéž jsem se snažil přesvědčovat sám sebe že se o A2A nejedná. 

 

Auto jsem si u sebe nechal hlavně kvůli tomu, že se mi líbilo jednak kvůli polepu ale i kvůli nízkému VIN kódu, no hlavně, abych měl na svém "účtě" že něco mám. Do oběhu jsem ho pouštět rozhodně nechtěl.

 

Na otázku, proč bych měl dostat další šanci, odpovím následovně. Sebevědomě dokážu říct že RPit umím, a troufnu si říct že v případě mého unbanu můžu být dalším přínosem pro RP na Skimu. Uvědomuji si vážnost mého porušení a plně jsem se z něj poučil. Nadále nehodlám porušovat pravidla a taktéž se ani o to pokoušet nebudu, protože to za to zkrátka opravdu nestojí.

 

 Chci tak mojí omluvu směřovat adminovi či adminům, kteří se mojí situací museli zabývat a já jim tím tak přidělal víc práce.

 

Vzhledem k tomu že nevím co více k téhle žádosti dál napsat, tak mi nestačí nic jiného než poděkovat za přečtení a zatím se rozloučit. 

 

S pozdravem, Flojsyk.

30.10.2023 17:03

Několik A2A a všeobecný projev disrespektu našim pravidlům, tak by se dala jednoduše nazvat tvá historie trestů. Nicméně je fakt, že od udělení uběhla nějaká normální doba a že jsem tvé vozidlo už dávno ze serveru smazal, taktéž permanentní ban zůstává permanentní, což neplatilo vždy. Trest ti zruším, nicméně pokud se od tebe ještě někdy dočkáme obdobného jednání, pravděpodobně bych si hledal novou hru, u které se zabavíš..


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024