Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadam o uban z nezmyselného banu


mojzis

Hráč

6
28.10.2023 19:36

Takže začalo to takto videl som 2 typkov v kamieno išli sme išli typecek ma vybrzdil samozrejme obydvaja boli drzi a nechceli zaplatiť škodu tak som išiel rozdelili sa jeden išiel do náklaďáku druhý do kamionu tak došli sme na bod tam sa týpek asi z kamiónu odpojil alebo niekam zmiznúl tak že mu fashnem kamoša, zastavím pred neho všetko v pohode sputam ho zoberem do auta a že asi by som mal začať natáčať ale tu začína ten problém išiel som stlačil som, Windows+G na zapnutie nahrávanie ale čo sa nestane stane sa mi zrovna bug, taký bug že idem automaticky dobredu a auto šlo zatačal som brzdil nič 1 som sa rozjebal o stenu potom 2 o kríky tak vyhodí nás to z auta a keď ma to zodvihlo čo by sa nestalo postava mi šla stále ku pre nevedel som jak to mám zástavit tak išiel som ku predu jak pirát najprv som sa pokúsil zastaviť o kríky nešlo potom o auto nešlo tak som si našiel nejaký bod medzi autom a krikom chcel som dať report ale keď ma to dalo do report menu tak sa mi postava zastavili tak že skúsim či to ide a zas to iste sa mi stalo podam si report ze sa mi stal bug tak skúsim miesto šípok použiť wasd to mi šlo admin mi prijmul report posrtnul sa tam môj milovaný admin @Holysek ten sa oprel o krik vysvetlil som mu čo sa stalo a potom mi začnul nechápavo písať že či mi to dáva práva aby som neerpil inj a chodil do auta vysvetlil som mu to zas a zas furt si išiel svoje a nakoniec to skončilo banom na 12hodin

(Dúfam že sa vyjadriš až po ukončení banu jak teba poznam)

Bartcz152CZE

Hráč

6
28.10.2023 21:15

Já jsem ten týpeček o kterém se píše, takže se vyjádřím také.
       My jsme jeli s kamionem do LS a on s jeho úplně na totálku zničeným bmw stál u krajnice za mýtnou branou (u Montgomery na dálnici) a rozjel se těsně za námi. My jsme pokračovali v jízdě a on najednou, že chce zaplatit za zničené auto. Přitom ho měl už na totálku předtím (zničená skla, nárazníky, neměl kapotu). Celou dobu jel za námi a dožadoval se zaplacení škody za ten jeho vrak. Já ho RP stylem poslal pryč a on jel za námi dál. Poté nás dojel u recyklačního závodu, vytáhl na moji postavu zbraň, svázal mě (RP tentokrát) a jel se mnou někam dál. Asi o ulici dál naboural a jeho výmluva byla, že mu to samo chodilo i s autem, na to jsem dal report, jelikož s tím autem posouval (furt do něj chodil) a moje postava byla na zemi, protože vypadla. Když jeho auto selhalo, chtěl mě okrást, což udělal krásným způsobem a to bez RP, jako například: "Bere všechny prachy" - ani je nemusel hledat, dále při hledání peněženky, jsem mu udělal /chance 50, přičemž neuspěl (v OOC sdělil, že ví, že mám peníze) a divil se, že mu to RP nechci dát. Poté přišel admin a debatovali mezi sebou o tom, čím se provinil.

Pro admin tým mám záznam skoro celého okrádání od doby co naboural. Logy taky nejsou problém.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Bartcz152CZE ((Jeremy Fizska))

28.10.2023 21:16, odstraněno 28.10.2023 21:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

mojzis

Hráč

6
28.10.2023 23:34, naposledy upraveno 28.10.2023 23:36 uživatelem mojzis

Áno stále nevieme pochopiť že som to mal bugnute a nechodil som naschvál (neviem na čo by som to robil+ erpil som to na rychlo lebo som moc dobre vedel že by ta začal kamoš hľadať a mal som rozjebane auto takže dáva smysel zobrať prachy a zdrhat a depatovali tak že som mu vysvetloval a spamoval mi tú istú vetu.

A ešte dodám písal som do chatu a behal som což moc nejde 

Bartcz152CZE

Hráč

6
29.10.2023 01:31

No to je sice hezký rychle RPit, ale v reálu taky nebudeš mít v ruce něčí peníze jen tak z ničeho nic bez jakéhokoliv snažení.

 

30.10.2023 17:02

Ban ti už vypršel, jak si očekával, že ti odepíšu po žádosti, tak ano. Tvé tvrzení je bohužel správné! Stejně bych ti unban ani zkrácení ti nedal, takže to nehraje moc roli. Vše jsem ti psal do OOC chatu, s trestem jsi byl seznámem, takže nechápu proč to řešíš tady a ještě u mě na DC. No, ban ti vypršel, takže tu nemáme co dál řešit, unban i zkrácení bych ti zamítl.


Powered by LeoSight IFS
LT~43

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024