Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu společnosti WeDo

Bartcz152CZE

Hráč

6
29.10.2023 09:40

Podatel: Jeremy Fizska

Věc: Změna názvu společnosti WeDo IČO 593

Odůvodnění:

Vážený soude,

Já, Jeremy Fizska nar. 10.06.1995 jsem dne 29.10.2023 v 1 hodinu ráno založil firmu s názvem WeDo IČO 593, avšak jsem si neprostudoval novely zákonů, a až v ranních hodinách se dozvěděl, že má firma porušuje Zákon o ochraně hospodářské soutěže  č. 11/2020 článek 2 §4a, §4b a §5. Jako jediný majitel firmy žádám soud o povolení na změnu názvu společnosti WeDo IČO 593 na nový název Las Venturas Holdings. Nový název bude symbolizovat zázemí společnosti, její hlavní pracoviště a zároveň bude dodržovat Zákon o ochraně hospodářské soutěže  č. 11/2020 v plném rozsahu. Zároveň žádám o zkratku pro nové jméno společnosti Las Venturas Holdings na LVH. Dle dostupných informací nevlastní tento název žádná firma, a tak společně se zkratkou nemohou jakkoliv napadat cizí společnost, či jakkoliv dehonestovat majitele či porušovat zákon.

Děkuji
Jeremy Fizska

Záměr: Změnit název firmy WeDo IČO 593 na Las Venturas Holdings a vytvoření zkratky LVH

Přílohy: Podpis
                                                                                                                                                                   Podpis

29.10.2023 09:48

Adresát: Jeremy Fizska (( @Bartcz152CZE ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Fizska,

Váš podnět jsme zpracovali a přesouváme jej do třídění. O dalších postupech budete brzy informován. Žádáme Vás nyní o trpělivost a případnou součinnost. Děkujeme za pochopení.

Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.

29.10.2023 13:39

Adresát: Jeremy Fizska (( @Bartcz152CZE ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Fizska,

název vaší společnosti byl úspěšně přejmenován na Vámi požadovaný název. 

Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.