Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


29.10.2023 21:37

Dobrý den, 

před chvílí jsem dostal ban od Phobiose za alt2alt a metagaming. Jednalo se o situaci, kdy jsem za jednu svou postavu (Arianna Tereshchenko) prodal dům v Palomino Creek a ihned jsem ho za druhou postavu (Bianca Lytton) koupil. 

Abych se vyhnul případným problémům, radši jsem se, a to ještě pár měsíců zpátky, 7.7.23 ve 22:15 zeptal Phobiose, dokonce TOHO kdo mi dal ten ban, zda je to v pořádku. Phobios mi teda přijal report a odpověděl mi, že to sice je sussy, ale alt-2-alt to vyloženě NENÍ. Přikládám screenshot, logy všeho pošlu adminovi. 

Děkuji. 

30.10.2023 18:05, naposledy upraveno 30.10.2023 18:20 uživatelem Phobios

Ahoj milý Zchovankyo,

Zprvu sem si dovolil ti tvůj topic přejmenovat na rozumné jméno, chápeme, že chceš být dramatický ovšem my už tě takového známe. Pojďme se pustit do tvé žádosti o unban a já ti zde vysvětlím z jakého důvodu máš ban a ke všemu ti přidám zde důkazy.

Psal se večer 29.10.2023 kdy Holysek měl tušení na zjištění porušeného pravidla tebou

Po krátké chvíli jsem tuto věc převzal do svých rukou místo Holyska.

Začnu screenshotem, který jsi zde zaslal kde se mě snažíš "nařknout" z toho, že jsem ti tuto věc schválil, ovšem nepíšeš zde jak zněl tvůj report, který zněl následovně, nikde jsi nepsal o tom v jakém časovém intervalu by to bylo v pořádku (ps: spletl čas o hodinku ale to nevadí, sám jsem si dohledal ve svých logách tento report)
 Zde zasílám obrázek toho jak zněl tvůj report:
K této otázce jsi taktéž dostal svojí odpověď, což nebyla špatná odpověď, jelikož kdyby jsis nechal od prodeje a následné koupi intu nějaký rozumný časový rozestup a né přesněji 3 minuty, tak by tato akce byla v pořádku a né v rozporech s pravidly. Zde zasílám logy z toho jak jsi se odpojil z RP akce s Chloe Myers

Sledujte prosím čas

Přepl jsi se na svojí ALT postavu Arianna Tereshchenko aby jsis odparkoval vozidlo z (garáže nejspíše?) vlezl jsi do intů domu a garáže a ty následně prodal (nemluvě o těch velice nesmyslných částkách co ty inty stojí ale to není součástí žádosti o unban) zde je následné přepnutí zpět na Bianca Lytton

PS zajímavá poznámka o brečení u Puding kvůli změně intu. :)
Zde nadále zasílám o jaký int jde plus to v jakém časovém intervalu jsi to prodal a odkoupil 

Spoiler



Zde máš tedy všechny důkazy proti tobě kde jsi se dopustil ALT to ALT, nyní na ten metagaming
Ty jakožto Bianca Lytton s tvojí IC kamarádkou Chloe Myers jste sháněli bydlení v Palomino Creek nacož ty jsi mu v OOC řekl, že vlastníš domů 5(Nejspíše myšleno v Palominu).
Ty jsi se následně tedy přepl na svojí altku, která záhy ve dvě ráno a rozhodl jsi se prodat bydlení v Palominu a poté koupit za Lytton.

Zde si dovolím přidat tvé "vyhrožování" stížností na mojí osobu, dle vyřešní tvé žádosti o unban. Které chápu tak, že pokud nedostaneš unban/zkrácení tak si na mě podáš stížnost.

Nadále k rozhodnutí o tvém potrestání jsme si s Holyskem dovolili udělat menší poradu s dvěmi hlavními členy AT, které nebudu zmiňovat ale určitě tě napadne o koho jde.

Jak jsem psal již výše, tato akce by byla v pořádku s nějakým časovým odstupem aby si mohl popřípadě dům zakoupit i jiný hráč než-li ty.
Myslím, že jsem zde podložil docela silné argumenty kde jsi byl utvrzen ze svého porušení pravidel, víme, že se rád pohybuj na jejich hraně, bohužel zde to pro tebe nevyšlo.

 Unban a ani zkrácení nečekej pokud si opravdu chceš podat stížnost, nikdo ti nebrání ale nemyslím si, že po předložní těchto důkazů jsem nepochybil ani já ani Holysek.
Já a Holysek ti přejeme hezký zbytek večera.

30.10.2023 19:28, naposledy upraveno 30.10.2023 19:31 uživatelem Rataj

Já se do této situace vložím dříve, než se nám tu objeví stížnost, kterou bych stejně řešil já. Skutečně musím uznat, že tento ban nemá přiměřenou délku za daná provinění, která navíc musím trochu opravit.

A2A je v této věci silně diskutabilní záležitost a je pravdou, že ti podobnou (nikoliv však stejnou!) situaci v minulosti Phobios povolil. Proto z důvodu trestu v tvé historii A2A škrtáme.

Metagaming je však z tvých logů naprosto zřejmý a tady si ani ty, ani administrátoři kteří situaci řešili, neuvědomujete závažnost situace. Pojďme si to shrnout:

- Byl jsi v RP akci s jiným hráčem, šli jste vybírat dům ke koupi v Palomino Creek
- Našli jste vhodný dům, který shodou okolností vlastníš na jiné postavě
- Přišel jsi k tomuto domu se záměrem jej zakoupit
- Odpojil jsi se z RP akce
- Připojil jsi se na druhou postavu a dům i s garáží prodal, aby byl volný ke koupi
- Přepojil jsi se zpět a oba interiéry zakoupil

Tohle je učebnicový příklad metagamingu, dokonce několikanásobného v jedné akci. To, že jsi ostatním hráčům nedal možnost takto směšně levný interiér na tak žádané lokaci získat a neférově se tak čistě na základě OOC vědomosti obohatil na své druhé postavě ani není ten největší problém, ale je to problém, který se ti nevratně připíše do historie a který jsme vyřešili uvolněním interiéru zpět do prodeje za odpovídající cenu.

Největší problém spočívá v tom, že jsi jednal 3x na základě OOC informace. Tvá postava původně vlastnící dům neměla důvod jej prodat, kdyby ano, neudělala by to v tak příhodně výhodnou dobu pro tvou druhou postavu. Důvod IC prodeje domu byl ten, že jsi jej chtěl koupit za druhou postavu, to je OOC záměr a jasný metagaming. Druhý případ metagamingu pak nastal tím, že i kdyby tento dům takto do prodeje uvolnil jiný hráč, tak jsi neměl žádnou IC informaci o tom, že zrovna v tu dobu to takto prodá, jednal jsi čistě na základě OOC informace, opět metagaming. Třetí problém je, že tvá postava by nikdy takto žádaný dům neprodala státu za směšných 330 tisíc, když by ten dům dokázala klidně prodat za 10 milionů a víc. Prodal jsi jej tímto způsobem opět pouze na základě OOC záměru jej zakoupit za jinou postavu a to je onen třetí případ metagamingu.

Dále jsi celou situaci obhájil tím, že se nejedná o A2A, protože ti Phobios něco takového v minulosti povolil. Abychom si vše ujasnili, prodat dům a poté jej (bez dopuštění se metagamingu!) zakoupit za jinou postavu není A2A a je to v pořádku. Aby nešlo o metagaming, musíš se o dostupnosti domu dozvědět IC cestou a to by ti neprošlo ani v případě, kdybys "náhodou jel kolem" o několik minut nebo třeba i jednotek hodin později. Proto zde Phobios možná ne úplně jasně odkazuje na časový odstup. Tato obhajoba je naprosto zcestná a ty to moc dobře víš. Snažíš se pouze minulým prohlášením administrátora vykroutit ze svého problému.

Aby toho nebylo málo, vyhrožuješ členovi mého AT stížností, kterou jsi měl zřejmě v plánu podat, když tvá žádost nedopadne kladně. Dále mezi hráče šíříš svůj odpor k tomuto banu, považuješ ho za neoprávněný a na základě toho zesměšňuješ členy mého AT a škodíš tak jejich reputaci.

Z těchto důvodů jsem se rozhodl nechat změnit důvod tvého banu na "Metagaming" a délku tohoto banu prodloužit na 14 dní. Což je stále velmi fér a velmi velkorysé z naší strany. Tím celou věc uzavírám a očekávám tvůj respekt k tomuto udělenému trestu a poučení po jeho vypršení.

Díky za pochopení. @Zchovankyo


Powered by LeoSight IFS
LT~94

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024