Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unpermu


davidpliska

Hráč

1
30.10.2023 21:45

Zdravim, pišu ohledně UNBANU ban byl udělen za NONRP INJ. a ingnorovani INJ. naučil jsem se pravidla přečetl si pravidla co jsou, rad bych si zase zahral na tomhle serveru protože je fakt super a hlavně je nejlepši. Tim bych chtěl poprosit o UNBAN chapu to že budu hlidany ale fakt bych chtěl šanci rad bych si zase zahral s kamarady a normalně RPIL. už vim jak se RPI INJ. a všechny ostani věci. Chapu to že asi nebudete pro UNBAN ale chtěl bych dostat šanci abych si to znovu vyzkoušel a aby jste viděli že to zvladam. Ban byl udělene od SovietDog dostal jsem ho 17.7 za NONRP INJ. , a NONRP ACT. nevim co znamena NONRP ACT. ale rad bych si to chtěl nechat vysvětlit mužete mě klidně aji zaučit jenom aby jste věděli že to umim. Vyzkoušel jsem si na jinych serverech RP. hlavně INJ. Fakt bych prosil o dalši šanci a chci i znovu zahrat na tomhle serveru. Děkuju za odpověď.

 

 

 

pisu přes novy ucet na tamten na kterym to mam se nemuzu dostat tady je muj serail pro oveřni 3AE6332BDDACC1B95C2DCA4DEDF77753 postava se jmenuje Maklis Pospisil

30.10.2023 23:11

Ahoj, začneme u toho, že si nejdřív zřídíš přístup ke starému účtu, tento, se kterým porušuješ globální pravidla, si smažeš, a budeš to řešit přes účet, kde máš ban.


Powered by LeoSight IFS
LT~19