Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Nixoqq

Hráč

15
30.10.2023 23:24

Vážení členi admin teamu, ( @Puding )

Dnes se obracím na vás s upřímnou zprávou o mém chování na nedávném herním serveru, který jsem navštěvoval. Moje chování neodpovídalo pravidlům a normám slušného chování, což vedlo k nežádoucím událostem a nepohodě mezi ostatními hráči.

Rozumím vážnosti situace a uvědomuji si, že můj předchozí postoj nebyl vhodný a mohl způsobit nepříjemné pocity jiným hráčům. Mým cílem tímto textem je vyjádřit lítost nad svým jednáním a zároveň se zavázat ke změně.

První krok k této změně je uznat, že slova samotná nestačí. Je třeba jednat. Chci být aktivním členem herní komunity a přispět k vytvoření pozitivního a respektujícího prostředí na serveru.

Mým závazkem je dodržovat pravidla serveru a komunikovat bez urážek nebo nadávek. Mým cílem je být vstřícný k novým hráčům a pomáhat jim při začlenění do herního světa.

Omlouvám se všem, kteří byli zasaženi mým dřívějším chováním. Vím, že jsem tím způsobil nepříjemnosti, a to je něco, co lituji. Chci být lepší a získat zpět důvěru ostatních hráčů.

Mým plánem je zlepšit se a stát se příkladem pro ostatní hráče. Budu vyhledávat příležitosti k pozitivní komunikaci a spolupráci s ostatními hráči. Chci budovat harmonické vztahy a vytvořit atmosféru, kde se každý hráč bude cítit vítán a respektován.

Není to pouze o slovech, ale také o konkrétních krocích. Budu dbát na to, co píšu v chatu a jaké komentáře sdílím. Chci přijímat zpětnou vazbu s otevřenou myslí, abych se mohl stále zlepšovat.

Důležité je, že tuto změnu myslím vážně. Slibuji, že budu respektovat pravidla serveru, hráče a týmovou spolupráci. Jsem připraven podstoupit tento proces změny a doufám, že mi dáte příležitost dokázat, že se mohu stát lepším členem herní komunity.

Děkuji vám za vaši pozornost a za to, že jste si přečetli tuto zprávu. Doufám, že společně můžeme vytvořit příjemné prostředí na serveru a hrát s respektem a vzájemnou ohleduplností.

Prosím, vezměte v úvahu moji upřímnou omluvu a mé odhodlání stát se lepším členem této komunity. Slibuji, že budu respektovat pravidla serveru, hráče a týmovou spolupráci. Děkuji za vaši pozornost a za možnost ukázat, že jsem se poučil.

S úctou, Nixo.   

( Chci se upřímně omluvit za své nedávné chování na serveru, které bylo nepřijatelné.) 

(Slibuji, že budu respektovat pravidla serveru a budu se snažit ukazovat respekt vůči ostatním hráčům.)

Bobek

Hráč

9
30.10.2023 23:42

Zajímalo by mě, proč hned někdo po doslova sekundě, co to tady Nixo napsal, vyjádřil nesouhlas. Asi umíte číst opravdu rychle. Jinak bych se chtěl také vyjádřit k Nixově chování. Myslím si, že Nixo si velmi uvědomil svoji chybu a že už ji nechce opakovat. Volám si s ním skoro každý den a je vidět, že si to velmi uvědomil a že by to nejraději vzal vše zpět. Mrzí ho to velmi a myslím si že by si ten unban nebo zkrácení banu zasloužil. -Bobek

Jackal

VIP

46
30.10.2023 23:53

Proč mluvíš o upřímné omluvě, když je celá tvá žádost napsaná přes ChatGPT? Urážel jsi ostatní hráče, včetně administrátorů a rodinných příslušníků hráčů a jediné na co se zmůžeš, je napsání promptu "udelej mi zadost o unban pls" do ChatGPT? A přijdeš si v pořádku? Sns, ale za tohle by sis zasloužil možná tak prodloužení, žádný zkrácení. 

Upřímně doufám, že ti ban bude opravdu prodloužen, z trestu si očividně nic neděláš a naopak házíš ještě větší disrespekt tím, že si nedáš ani záležet s opravdu upřímnou omluvou a pořádnou žádostí. Pauza ti prospěje, mimo pravidel si můžeš přečíst i něco o kyberšikaně a dvakrát se zamyslet nad svými činy.


Nixoqq

Hráč

15
30.10.2023 23:54

????????? Doslova jsem teď třeba hodinu a půl seděl a povídal si tady s bobkem a psal..

Bobek

Hráč

9
30.10.2023 23:59, naposledy upraveno 31.10.2023 00:06 uživatelem Bobek

Zdravím opět a zas, chtěl bych se vyjádřit k odpovědi od Jackala. Chtěl bych říct že Nixo Chtagpt nevyužil tak že by to za něho napsalo celé samo. Navíc to použil tak aby si opravil hrubky a aby se to lépe četlo, i kdyby jsi se zeptal chatgpt ´´napiš mi unban na skimu za urážení´´ tak ti to nic nenapíše no. Myslím si že Nixo si to velice uvědomuje svojí chybu, sám mi posílal jeho první verzi. Celé si to psal sám, a pomohl si na opravu hrubek a pravopisných chyb s chatgpt... - Bobek 

(Jenom sem doplním že sám používám Chatgpt na toto ano ten text jsem pak ještě doplnil s poslední větou)

Jackal

VIP

46
31.10.2023 00:05

Bez dovolení sem postnu tvé pokusy o lhaní. Věř tomu nebo ne, ale text od ChatGPT pozná i hlupák, ještě k tomu když ví, jak normálně píšeš, jako krásný případ si sem můžeme dát jednu z tvých žádostí. Dál se tu nehodlám vyjadřovat a přenechám to AT, jen pevně doufám, že se vyplní to, co jsem psal v prvním komentáři.



31.10.2023 00:07

Žádost bohužel zamítám. Očividně je psaná přes AI.
Nesnaž se lhát, je to očividné a každou zprávou kdy se snažíš to popřít si jen kopeš tunel k  prodloužení banu.


Powered by LeoSight IFS
LT~89