Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


Wary

Hráč

6
31.10.2023 17:22, naposledy upraveno 31.10.2023 17:54 uživatelem Wary

Chcel by som požiadať o unban:

 

Pri PSA v MG nastala situacia že zastavil ma policajt menom David Rodriguez za farbu svetiel (fialová)

Dal som mu doklady a vravel som mu že odstránm chybu vozidla na mieste že mám v zadu druhé žiarovky (dal by som RP a zmeni farbu ) 

 

Davidová reakcia bola taká že mi dal pokutu 50K zabavil vodičské oprávnenie typu B (nepovedal na koľko) dal mi na auto papuču (botu) a odišiel ja som sa posadil do auta a dal som report a čakal medzi tym on prišiel na odťahovke a veselo si začal zapájať hák na auto ktoré MALO botu ........ potom ma vyzval na vystúpenie ale ja som čakal na report tak som odmietol RP boli sme pri PSA a čakali sme o chvilku sa nahánali okolo 2 ludia David vystúpil z odťahovky a vykropil jedneho z ních Nick Erb (v greean zone pri PSA v MG ) prišiel admin Kocvin a riešil to.........teda neriešil Davida spokojne nechal na pokoji aj ked kropil človeka v greean zone bez dvovodu a mne pleskol ban na 24 hod aj ked zo strany Davida to je zdravy rozum....... Poprosil by som o unban a aby bol David Rodriguez riešený za zdravý rozum dakujem ( mysím si že nieje o nič viac na servery ako ja tak by to malo byť spravodlivé )............. Mia Dudova

Borwyx

Hráč

15
31.10.2023 17:55

Ahoj, 

tato situace byla řešena členem AT, kocvinem, který ti dal ban, a dal mně za pravdu. V první řadě se jedná o IC věci, které nemá cenu řešit v OOC.

Co se týče botičky, tu jsem tam nasadil právě proto, abys ty neodjel ve chvíli, kdy bych já jel se služebním vozidlem pro odtahový vůz. Přijel jsem, zarpil jsem zaháknutí vozidla, a zahákl bych jej i pomocí skriptu, což jsem ale nemohl, neboť jsi ve vozidle seděl ty. Samozřejmě bych pak botičku opět sundal ve chvíli, kdy bych měl úspěšně zaháknuté vozidlo. 

Ty se v první řadě ale zamysli nad tím, jestli při tom, když na tebe policista míří Glockem, je adekvátní rpit toto:

Mia Dudová se zasmálaMia Dudová mu zamávala

Jinak, co se týče té tvé "green zone", nic takového neexistuje. Okolo PSA stanice je zakázáno okrádat hráče, ale když po mně začne týpek běhat se zbraní, tak se můžu dle zákona normálně bránit.

31.10.2023 18:21

Ahoj, neměl si absolutně žádný důvod a co je hlavní, tak ani právo tuto RP akci přerušovat a vyvolávat zbytečné dohady v ooc chatu. Přesně pro tyto případy tady máme pravidlo 1. Tobě se prostě jen nelíbilo, že RP nepokračuje ve tvůj prospěch a tak si to chtěl vyřešit jinak, nesmyslnou hádkou o tom co je a co není zdravý rozum. 

Spoiler
1. Hráč je povinen hrát RP stále a to v souladu s pravidly serveru. To znamená, že po celou dobu hry se pohybuje v IC světě. OOC situaci může vytvořit pouze člen AT.


NonRP Fear snad nemusím vysvětlovat, tvoji reakci vidíme v příspěvku výše. 

Žádost zamítám a zamykám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~28