Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Nacenění a následné odkoupení pozemku


Bartcz152CZE

Hráč

6
31.10.2023 20:48, naposledy upraveno 31.10.2023 21:14 uživatelem Bartcz152CZE

Podatel: Jeremy Fizska

Věc: Nacenění a odkoupení pozemku


Odůvodnění:

Vážený soude,

mám zájem o nacenění a odkoupení pozemku pro moji firmu Las Venturas Holdings 593. Na pozemku se nachází na mou firmu napsaný a původně mnou vlastněný dům s adresou Las Venturas 1281 a garáží s adresou Rockshore West 3754.  Pozemek i s domem a garáží se nachází v Las Venturas na prvním sjezdu z dálnice kousek od břehu řeky na ulici Rockshore West

Děkuji
Jeremy Fizska


Záměr: Nacenit a odkoupit pozemek pro firmu Las Venturas Holdings 593

Přílohy: Podpis, **fotografie**
                                                                                     

31.10.2023 21:43

Adresát: Jeremy Fizska (( @Bartcz152CZE ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Fizska,

Váš podnět jsme zpracovali a přesouváme jej do třídění. O dalších postupech budete brzy informován. Žádáme Vás nyní o trpělivost a případnou součinnost. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.

14.12.2023 21:13

Adresát: Jeremy Fizska (( @Bartcz152CZE ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Fizska,

Váš podnět jsme úspěšně vyřešili a rozhodli jsme se Vám nevyhovět a to z důvodu, že vaše firma nedisponuje koncesí pro realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi. Doporučujeme Vám, aby jste si danou nemovitost přepsal zpět na vaší fyzickou osobu a dále si zajistil zmíněnou koncesi, aby bylo možné již provést nacenění a vyměření pozemku. Momentálně se dopouštíte porušení zákona č. 97/2022 Zákon o ochraně obytných prostor, Článek 2 - Vlastnictví obytných prostor, §2, b). 

Pokud budete žádat o udělení dané koncese, tak se prosím obraťte na Kongres San Andreas skrze jejich vládní podatelnu. Děkujeme za pochopení.


Mgr. Elizabeth Hawkins,
kancelář předsedy vrchního soudu San Andreas.


Powered by LeoSight IFS
LT~25