Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost koncesi pro odtah vozidel


Krutobombardak

Hráč

5
1.11.2023 14:29

Podatel: Pepa Sedlák jedná za Scoobyho Pošta

Předmět: Žádost o koncesi na odtah vozidel

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chtěl bych pozdravit všechny členy kongresu.

Rád bych požádal kongres o koncesi pro odtah vozidel pro mojí firmu - Scoobyho pošta . Důvod proč žádám o koncesi na dotah vozidel : Naše prostory jsou  dostatečně veliké pro uschovávání odtahových vozidel a moji zaměstnanci jsou kvalitně vyučení a vlastní potřebný řidičský průkaz. Tímto bychom rádi udělaly náš stát uklizený a bez jakýchkoliv překážejících aut na vozovkách a jiných místech. Proto bych já i naši zaměstnanci poprosily kongres na koncesi odtahovat vozidla. 

předem děkuji za zvážení,

majitel a zřizovatel firmy Scoobyho pošta,

Pepa Sedlak.

 

6.11.2023 17:04, naposledy upraveno 6.11.2023 17:05 uživatelem Kolpanek

Adresát: Pepa Sedlák (( @Krutobombardak ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Sedlák,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro odtah motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku. 


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas

Zeintar

Hráč

49
21.11.2023 10:35, naposledy upraveno 21.11.2023 10:39 uživatelem Zeintar

Adresát: Pepa Sedlák (( @Krutobombardak ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Sedláku,

Vzhledem k absenci korespondence s kongresem a nesplnění požadavků inspektorů jsme nuceni oznámit, že vaši žádost o koncesi nemůžeme schválit.


Yukimura Torio
předseda kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo