Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - JahodaBracho


JahodaBracho

Hráč

6
2.11.2023 15:32, naposledy upraveno 2.11.2023 17:33 uživatelem JahodaBracho

Zdravím, včera v večerních hodinách jsem dostal ban na dva dny z důvodu porušení pravidel, přesněji pravidlo 8, DM, AssPulling. Chtěl bych se tu omluvit za své činy, co jsem provedl, pokusím se neopakovat své činy a uklidnit se. S adminem naprosto souhlasím že mě zabanoval, ale nechápu, jak ostatní dva mohli dostat ban na pouze dvě hodiny. Sepíšu sem, za co jsem dostal ban:

S kamarády jsme dělali blbosti, bourali jsme do sebe apod, když jsme si jeli opravit auto, jeden mi začal mlátit do auta, druhý také, poté co mi ho rozbili jsem vystoupil, začali mě být, já bez erpení vytáhl lopatu a obou jsem dal PK, jen jsem se bránil a dostal jsem ban, to nechápu, samozřejmě oni též dostali ban, jak jsem řekl pouze na dvě hodiny, jelikož v klipu bylo pouze vidět jak já je bil a už byli mrtvý, vypadalo to že za celou situaci mohu já, tímto ale znovu nechci říct že jsem nevinný, jen mě štve trest, co dostali oni dva, jelikož jeden z nich nyní neustále se mi vysmívá za ban, konkrétně VojtaTrue, rozhodl jsem se, že toto napíšu.

Poté jsem dostal ban za to, že jsme do sebe bourali auty, to už ani nechci tady rozvádět, nechápu jak můj "kamarád" VojtaTrue může reportnout dalšího kamaráda, za věc co udělal on sám také.

Tímto bych chtel poprosit adminy, aby mi zvážili trest, a jejich také, znovu tu chci říct, že nechci dělat, že jsem nevinný, s adminem souhlasím v banování mě a jediné co chci, aby mi ho nějaký hodný admin zkrátil.

Omlouvám se za špatnou kvalitu fotky, lépe to nešlo.

Děkuji, JahodaBrachoFotka, kde vysvětluji, že jsem nezačal bitku bez RP, že už jsem měl rozbité auto a už mě chtěli bít.

4.11.2023 14:17

Ahoj @JahodaBracho, mrzí mě, že jsem si žádosti nevšiml dříve, ban by ti byl zrušen ještě před jeho uplynutím. 

K trestu poznamenám jen tolik, že při volbě jeho délky, jsem se odrážel také od tvé historie a od doby, kterou máš na Skimu odehranou, kdežto oni jsou úplní nováčci. Už by si mohl vědět, že při porušení pravidel vůči tobě, se podává report a za žádnou cenu se takové jednání neoplácí, ostatně je to krásně definováno v pravidlě osmém serveru SkimoRP. 
Každopádně, důvod svého trestu si uvědomuješ a to je dost dobrý základ pro to, aby se to už příště neopakovalo, žádost máš sepsanou taky moc hezky, tady není o čem. 

Hodně štěstí ve hře a rozum do hrsti.. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024