Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dobrý den Žadam o unban perma


honza123

Hráč

2
2.11.2023 19:35

Jako první bych si vám dovolil říct, co se vlastně stalo. že bych jsi mnel z opakovat pravidla a  mi, že dostávám ban permu Já jsem s banem souhlasil, protože jsem pravidlo vážně porušil, takže ban je zcela adekvátní reakcí. Když jsem si svůj trest pykal , tak jsem si zažádam o unban  neuspěl, ale to není podstatné  Byl jsem přesvědčen, že ta pravidla umím a že projdu bez nějakých komplikací, ale byl jsem lehkomyslný a neudělal to. No po pohovoru jsem napsal jednomu adminovi, kvůli tomu že jsem k jednomu pravidlu, které mi vytkl něco měl.  řekli pár věcí ohledně toho atd. Potom jsem tam pronesl sprosté slovo, které jsem ve svém slovníku pronášel normálně. Toto slovo nebylo na nikoho mířeno. Bylo to slovo "vole", když mi jeden z adminů řekl ať nejsem toxic, tak já jsem neslušně odcekl a potom jsme se tam začali bohužel hádat.
Následně mi byl udělen dalši Permaban já jsem si hned po udělení uvědomil, co jsem udělal a chtěl jsem se hned omluvit, ale to už nebylo možné,  a nebyl tudíž žádný způsob, jak navázat kontakt. Po uplynutí pár měsícu jsem sepsal omluvu a zavěsil ji sem na Fórum a už jsem jen doufal, jestli někdo mojí omluvu přijme.
Zatím co jsem čekal, tak jsem přešel na jiný server, kde jsem začal RPit a nasbíral jsem další zkušenosti, které se mi vážně hodily a stále hodí.
Chtěl bych se omluvit hlavně celému A-Teamu Skimu. To co se stalo  2023 toho upřímně lituji. Můžu odpřísáhnout, že kdyby jste mi zde na Skimu dali ještě jednu šanci, tak by se nic takového ani podobného nestalo. Stále nemohu zapomenout na to skvělé RP co tu vždy bylo a chtěl bych se vás touto zprávou zeptat, zda by byla možnost udělit mi unban a udělit mi tím možnost připojit se znovu do tohoto serveru 

Jackal

VIP

46
2.11.2023 20:34

Ahoj, proč sem přeposíláš upravenou žádost tvé již jednou podané žádosti z 18.6. 2023, když momentálně máš ban za úplně jinou věc?

Aktuální ban máš od Puding za to, že sis založil několik characterů jen proto, abys mohl svému kamarádovi posílat startovní peníze na jeho postavu, viz banlist.

4.11.2023 12:10

Ahoj, unban ti nedám. Ale zkrátím ti to na dočasnou formu.


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024