Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Nixoqq

Hráč

15
2.11.2023 23:45

Žádost o unban - Prodloužení - urážky AT, nulový respekt k ostatním hráčům. @Puding

 

Zdravím, zase a znovu píši žádost která je psaná jak mnoho z vás říka chatgpt neboli AI. Pokud mi tu zase přistane zamítnutí za to AI tak nevím co už mám udělat.. Doslova jsem si svoje žádosti píšu sám nemám za potřebu tohle dělat když mi jde o zkrácení či unban. Jak si mnoho z vás myslí že vše co píšu je vlastně AI tak snad vám toto jako ai nepříjde protože to tedy nebudu nechávat AI opravit ale budou tu možné chyby či hrubky ve větách ( Za ně se moc omlouvám ale nic s tím neudělám nemam čestinu na levlu 4524mil. ). Ták abych něják přišel k žádosti už je to pár týdnu od mého banu který jsem obdržel od Puding která mi i ban zkrátila ale prostě něco mě k Skimu táhne ta chuť si tam jít zahrát je prostě.... Nepopsatelná... Jak sem říkal v předešlích žádostí prostě strašně moc se omlouvám za to co jsem udělal to že jsem mu nadával do rodiny bylo fakt moc za čárou a nemusel jsem to až tak daleko dotáhnout ale prostě nevím co do mě vjelo bylo to něco až moc a také sem se Nikolqs omluvil a jsem spolu vcelku vpohodě. Jenom prostě nemám co dělat a každý den si to vyčítám že jsem tohle udělal.. Prostě je mi to líto všem bych se chtěl omluvit za to co jsem udělal i vše který jsem pohořšil a nějak zesměšnil protože to nebylo fakt moc hezké odemně a byla to spíš taková jak to říct.. Prostě prkotina vůbec sem neměl se připorvat na to že se bude střílet a vyřešit to jinak než jen střílením a pak nadávkami které jsem zatáhnul až až moc moc daleko protože do rodiny se nenadává a je to odemně dost ubohé jsem si vědom.. Prostě se ta rp akce neměla stát je byla to jedna z nejhorších akcí který jsem udělal mohl jsem to zaerpit 100x lépe a nedostat takový ban a vyřešit to prostě tím že si to s ním vyříkam a oba dva půjdeme svojí cestou ale já byl asi moc naštvanej a začal střílet prostě.. Nevím co mám teď dělat čas už prostě nevratím a to co jsem udělal byla velká chyba mohl jsem to udělat 4564646x lépe ale nevím proč jsem to tak udělal. Jsem byl hodně naštvaný a měl prostě nervy až moc každému někdy prasknou a mně praskli až moc a začal jsem to brát až moc do rodiny se prostě nenadáva fakt se Nikolqs omlouvám a i tobě Puding za to že jsem řekl že jsi "Lesní Žena".  Ještě za to video se omlouvám ale prostě jak on dal do stížnosti naše zprávy tak mě to naštvalo taky a musel sem taky něco udělat. Už slibuji že nic takového neudělám a prosím Pudi aby mi ten unban dala a věřila mi alepsoň jednou že už tohle dělat nebudu hodně jsem se ponaučil z toho co jem udělal. Hodně dní jsem prostě jen přemýšlel zda to žádost mám udělat a zda to má cenu tak prosím Pudi příjmi mojí omluvu a důvěřuj mi pro jednou. 

 

( Všech činnů jsem si vědom ale prostě byla to blbost je mi líto toho co jsem udělal nemuselo se to stát kdybych neby takové dítě. )

( Doufám že Pudi mi bude věřit a fakt doufám že mi dá tu šanci na to se napravit a udělat nějaké zábavné rp pro ostatní přísahám že se budu snaži erpi tak jak nejlépe nejlépe umím dám do toho vše. ) 

 

Tak jo pokud si se dostal až sem tak bych ti rád řekl že tohle je konec a děkuji ti za přečtení žádosti

                                                                                                                                       -Nixo :)

 

Bobek

Hráč

9
2.11.2023 23:50, naposledy upraveno 2.11.2023 23:50 uživatelem Bobek

Pro @Jackal

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
3.11.2023 00:12, naposledy upraveno 3.11.2023 00:13 uživatelem Puding

Ahoj, moc nevím čeho si myslíš, že docílíš když mi budeš ty i tvůj kamarád vypisovat velice zajímavé informace do PM na DC. Ať už o tom že jsem "lesní žena" nebo že mě určitá osoba "femboyujej", a že je ubohá a podobně a následně po uvědomění si toho ty zprávy mazat..
Ono by možná bylo lepší mi nevypisovat takový věci ani o mně, ani o mém příteli, ale jednoduše se omluvit a dál to neprotahovat.
Každopádně já tvoji omluvu přijmám.
Vymlouváním se na to, že to "nebylo AI" i když definitivně bylo to taky moc nezlepšíš.
Bohužel ti nedám úplný unban, a i když ti ban třeba zkrátím, tak to rozhodně nebude o moc.
Budu ale hodná a zkrátím ti ban ještě o 50 dnů. Další zkrácení už ale nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~43