Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/skárcení banu. (Holysek)


4.11.2023 16:38

Představení

Rád bych se představil, jmenuju se Martin, na Skimu působím nějaký pátek.

Důvod banu.

Non rp driving, non rp injuris, ban mi byl udělen @Holysek.

Vyjádření k banu.

Takže vše začalo tím, že sem se rozhodl jít vykrást banku, vše proběhlo v pořádku, a za to bych chtěl poděkovat PSA že to bylo nádherně zarpené od nich! Při naháněčce sem jel více do Offroad protože sem měl raptor s hydraulikou. Jelo zamnou SUV jezdil sem po kopcích a různých cestách a furt sem nemohl ztratit SUV ve kterým seděl Andrew Rock a jeho kolega, při dlouhé naháněčce sem párkrát naboural (tím bylo myšleno ne do struktur ale když sem sjížděl kopce) a nejsem znalec nikoliv jako Moderátor, ale jako hráč! Myslím si že injuris se rpí až po akci (nebo nevím když mam za sebou PSA že bych si stihl zarpit inj, chápu že kdyby to byl hodně moc silnej náraz tak jo) poté sem se začal ztrácet, až sem ujel. Abych nějak vyjasnil ten Non rp driving, jak opakuji měl sem offroad raptora z hydraulikou ale vím že to je úplně jendo! možná si dovolím říci že by to šlo zaject ale jak opakuji, nejsem žádnej Admin/Moderátor a ban plně respektuju! A nikoliv tu nebrečím o unban a nepochybňuju o rozhodnutí Moderátora Holyska. Ale vše záleží na rozhodnutí Moderátora, ale myslím si že ty injuris když sem si je po uježdění důkladně zarpil tak nevidím problém.

Závěrečné omluvení!

Moc Moc Moc bych se chtěl omluvit, všem PSA a ostatním, pokud sem jim nějak zkazil náladu, jestli jo tak máte mojí velkou omluvu. Také bych se určitě a nejvíce chtěl omluvit Moderátoru @Holysek že mě řešil a udělal si čas, a taky to určitě pro něj nebylo příjemné řešit tenhle zbytečný ban, který sem si zavinil já a nikoliv moderátor, a jak opakuji nedávám to nikomu zavinu jak PSA tak Moderátoru! 


Závěrečné poděkování!

Moc bych chtěl poděkovat všem kdo si toto předčetl, a nebojte toto už se nikdy nebude opakovat! Možná dříve na Roleplay Skimo!





4.11.2023 16:54

A to tvoje skákání ze skály? přesněji ZDE to asi není velký náraz, který je potřeba RPit, že? Já si myslím, že tím videem se tvé porušení až moc prokázalo a není tu dále co vysvětlovat. Žádost o unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~24