Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o unban


Denis1234

Hráč

6
6.11.2023 18:21, naposledy upraveno 7.11.2023 15:13 uživatelem Denis1234

dobrý den  všm hračum skimo .jen chtěl bych poprosit o un ban mam ho na dost louho a chtěl bych o něj přijím abych mohl hrát svama obrými ,skvělími,hodnými hrači na skimo světě.

chtěl bych se moc omluvit všem za to že jsem psal o chatu, sprostá slova a za pokoušení s jiním učtem moc se omlouvám všem hráčum a adminum.

ale nejvíc bych se chtěl omluvit pánovi Dzardysovi moc se vám omlouvám co jsem provedl za ptákovinu byla to velká chyba. a slibuji že to nikdy neopaknu moc se také omlouvám. že jsem furt dokola jak deb** párdo za un bany pořad okola jsem vás otravoval s tím moc se omlouám se moc. a jestli bys te mi dal posledný šancu slibuju že neopaknu a nebudu dělat bordel omlouvám se moc moc.

takže ještě jednou moc se omlouvám hračum co mně napomínali až toho nécham moc se omlouvám že jsem neposlechl.

děkuji a snad to přímete mc se omlouvam všem 

krásný zbytek dne děkuji Denis Cada

 

 

8.11.2023 20:34

Ahoj, ban ti zkrátím na posledních 7 dní, nechci od tebe však vidět žádné další obdobné jednání, už toho bylo víc než dost.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo