Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o zkrácení


Tulen4762

Hráč

10
6.11.2023 22:14

Zdravíčko  jsme tu zas.

Vím ze jsem v minulé žádosti psal když mi dávalo unban (perma) tak ze nebudu dělat problémy ale to co se mo včera stalo se nedá popsat.

Ban od: @Keksik

Duvod: Nedostatečné INJ,TrashRP,historie

Délka: 14dni/250hodin.

-------------------------------------------------------------------------------------

Vyjádření: včera okolo 22:20 jsem jel na BA firmu protože někdo po ní kropil jedu si z raptorem do SF sjíždim  z dálnice a vjíždim  do tunelu směr WANG CARS neodhadl  jsem zatáčku a naboural do plotu, raptor mi udělal otočku neboli backflip (což by se irl nestalo) nevěděl jsem co erpit tak jsem zarrpil nějaké malé INJ ale nevěděl jsem co erpit, potom jsem jel dal a dostal Ban u baráku.

-------------------------------------------------------------------------------------

Omluva: Omlouvám se keksikovi  ze me musel řešit tak skoro večer,  a ještě dnes, pak se omlouvám lidem který byli u me nehody a ja erpil úplně nesmysly.

Logy:https://leosight.cz/logs/P1NDtJp13P

-------------------------------------------------------------------------------------

Co z toho plyne? No chtěl bych zkrácení aspoň na 7dní vím ze toto jste slyšeli xxxkrat a furt budete slyšet, ale 1,5roku jsem nerpil na žádném KVALITNEM RP serveru a musím se ještě do toho dostat abych erpil už normálně. Byl bych za to rád za toto zkrácení, zkoušel bych jsem už nebýt tolik problémový hráč a nakazit lidem RP.

-------------------------------------------------------------------------------------

Jestli toto čte člověk který to měl natočené a poslal důkazní materiál: video,fotku byl bych rád jestli bych to mohl vidět.

Discord: tulen#4762

 

Jackal

VIP

46
6.11.2023 22:23

V žádostech samý litování a omlouvání se i přesto, že jsi od unbanu z permy stihl nasbírat už 6 banů. Já ti nevím. Kdyby byla délka trestu přepálená jen kvůli tvé historii a ty ses reálně polepšil, byl bych stál i za zkrácení tvého banu. Ale copak je u tebe nějaké zlepšení vidět? Však se podívej na svoje videa na YouTube...a hlavně je zas nemaž prosím, vše mám klasicky uložený, mrk.

(Video starý den btw.)

Tulen4762

Hráč

10
6.11.2023 22:28

Ahoj, videa nemažu  klidne se je stahuj z mé strany meta nebyla vše jsem dával buď inzerát,nebo jsem to říkal do vysílačky, ze bude NIGHT CRUIS kdy a kde taktéž jsem oznámil. To ze mi člověk napsal ze jel někam jinam a ze frči  za nama není hned meta. Nijak jsem to IC nepoužil.

Jackal

VIP

46
6.11.2023 22:44

Jistě, nijak jsi to IC nepoužil...
"čekáme ještě na dva lidi"
*dohady na vysílačce jestli jede, nebo ne**

(ne, nikde na vysílačce nebylo, že by se někdo vysekal)

A najednou jsi zahlásil, že teda pojedete...nevím, ať si administrátoři udělají obrázek sami, video je tady.

Tulen4762

Hráč

10
6.11.2023 22:49

Ano to čekáme na dva lidi protože člověk jménem trevis  adams  a matthew  vesspuci  odjeli pro evo. Tak na tyhle dva jsem čekal.

 

7.11.2023 23:12

Čau, konečně jsem se k tomu dostal, každopádně už jsem ti na tvé odpovědi odpovídal i na discordu, kde jsi mě už od rána neustále spamoval, dokonce 7 zpráv co 2 hodiny, pokud ti tohle přijde normální a myslíš si že já nemám nic lepšího na práci než od rána řešit tebe a tvůj ban, tak tě bohužel zklamu, protože i já jsem jen obyčejný člověk a dokonce i já chodím do školy. 

Co se týče tvého porušení, za mě tam ty nedostatečné injuries jsou, poslal jsem ti to na discord a pošlu to i tady.

Spoiler

Zde v tomhle screenu tvrdíš, že sis zarpil injuries, přestože když jsi mi poslal logy, tak tam žádné injuries nejsou.

Spoiler

Injuries jsou zarpené až zde, tudíž jsi chtěl opustit místo nehody bez žádného RP, věřím tomu že kdyby ti nepohrozil reportem, tak už jsi dávno fuč a bez injuries.

Dále se přesuneme k tomu Trash RP, když už jsme u těch tvých "nádherných" injuries, tak mně osobně [/do zátylkem se bouchl o volant] nepříjde jako validní injuries, chtěl bych vidět jak by se ti podařilo bouchnout se zátylkem o volant, no a o těch pásech ani nemluvím.

Historii máš jak bibli, měl jsi donedávna ještě permaban a vidím že pravidla stále rád porušuješ, není to ani týden od toho co jsem s tebou řešit jiný problém a upozornil jsem tě, že pokud bude na tebe nějaký report, že jsi něco porušil, tak za tvoji historii budeš mít 14 dní. S tím jsi souhlasil.

Dále se nemám o čem bavit, ban ti nesundám, ani nezkrátím, nezasloužíš si to bohužel.



Powered by LeoSight IFS
LT~52

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024