Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unpermu - werox


werox

Hráč

4
7.11.2023 22:47

Dobrý den žádám o unban od @Dzardys Zdravím celou komunitu a také AT, už je to cca 9 měsíců od mého banu a tak za těch 9 měsíců jsem se ponaučil ze všeho co jsem porušil a také jsem si přečetl pravidla o okrádání a celkově o ilegálním RP, tímto bych chtěl poprosit o šanci se vrátit na Skimo, myslím si že každý člověk má nárok na jedu další šanci a ukázat že se fakt zpravil a že se z něho stal jiný člověk, a když už bych se vrátil na Skimo začal bych legální RP z důvodu toho že nedostanu za to žádný ban a nebudu kazit RP požitek ostatním, a hlavně Rpčko není jenom o střílení je to také o dobrém požitku z hraní, zábavy, srandy atd.... . Tímto bych chtěl požádat administrátora Dzardyse, aby si přečetl mou žádost a napsal jsi mi tvůj názor jak to vidíš semnou a zda by jsi mě pustil mezi hráče na Skimo, děkuji a přeju hezký zbytek dne.

8.11.2023 20:35

Ahoj, od udělení trestu uběhla dlouhá doba a s žádostí sis nějakou práci dal, to jsem rád. Žádosti vyhovím a doporučím ti se vyvarovat obdobnému jednání.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo