Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o úpravu zákona o provozu na pozemních komunikacích


Borwyx

Hráč

15
8.11.2023 22:20

 

Podatel: David Rodriguez

Věc: Návrh na úpravu zákona 3/2018

Odůvodnění: Vážení,

touto cestou bych rád požádal o úpravu zákon o provozu na pozemních komunikacích. Tato úprava se týká §33 písm. g), které stanovuje, že Řidič motorového vozidla nesmí použít k jízdě vozidlo, které svým barevným provedením a označením lze zaměnit s vozidlem Policie San Andreas, Hasičského záchranného sboru nebo Zdravotnické záchranné služby.

Nově by tato úprava stanovila, že je zakázáno (mimo jiné) mít na voze nápis POLICIE, neboť občan, který je ve státě nový, by si na základě tohoto nápisu mohl vozidlo policie splést, a tím pádem se lehce dá tohoto označení zneužít. Dle mého by to bylo v pořádku v případě, že by nápis byl POLICE, nebo POLICIA, a podobně, neboť je všem známo, že v San Andreas je na vozidlech policie vždy nápis POLICIE, případně POLICIE San Andreas. Děkuji předem za pochopení v této věci a věřím, že tato úprava by zamezila případným problémům v budoucnosti.

S pozdravem,
David Rodriguez

Záměr: Změna zákona o provozu na pozemních komunikacích - §33, písm. g)

Zeintar

Hráč

49
27.11.2023 20:16

Vážený pane Rodriguez,

s potěšením vám oznamujeme, že Váš podnět byl pečlivě zpracován kongresmankou Davis a začleněn do návrhu č. 103/0. Podrobné výsledky hlasování jsou k dispozici zde. Taktéž vám děkujeme za aktivní zapojení a zaslání vašeho podnětu.

S pozdravem,

 

Yukimura Torio
předseda Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~31