Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban @Phobios

brbezme

Hráč

25
9.11.2023 20:31

Čau ahoj, po delší době jsem se rozhodl si zažádat o unban který mi byl udělen od Administrátora @Phobios dne 27.2.2023

Ban byl udělen z důvodu rozesílání urážlivých PMek nejmenované osobě, taktéž jsem rozesílal jeho údajnou adresu na které by měl bydlet. Uběhlo už skoro třičtvrtě roku a uvědomil jsem si, že to není zase taková sranda. Souhlasím s tím že ban byl udělen právem a chci se danému hráči omluvit za to že jsem ho urážel a taktéž za rozesílání jeho údajné adresy, taktéž se chci omluvit všem jeho kamarádům které jsem taktéž urážel a samozřejmě také adminům kteří danou věc museli řešit. Hraní na Skimu už mi začalo chybět a také proto si píšu tuto žádost, je mi jasné že tato žádost není úplně nejlepší, ale více mě toho nenapadá. Díky všem za to že se dočetli až sem a taky díky za případné vyhovění mé žádosti, mějte se a snad se brzy uvidíme opět na Skimu.

SilveR

Hráč

43
26.11.2023 00:47

Ahoj, keďže som ta nejmenovaná osoba, tak by som nabudúce ocenil aspoň keby priamo napíšeš moje meno ako prejav rešpektu. Každopádne už ubehla dlha doba, verím že si dostatočne poučený z toho čo si urobil. Ako som už písal pod Jožkovou žiadosťou(tuším) tam som si s toho vyložene nič moc nerobil, ale niekto by si to mohol brať k srdcu a mohlo by to mať horšie následky(v realnom živote)... Je to len hra, takže verím že si ju dostatočné užiješ a nebudeme sa podpichovať jak malé deti. Nechcem nejak rozhodovať za Phobiosa, ale myslím si že hráč mal dosť času na premýšlanie ohľadom toho čo urobil. Budem rád ak mu vyhovieš nech si zahrá so svojími kamarátmi.

S láskou❤️                

SilveR.

26.11.2023 13:56

Než se tu zas SilveR začne za všechny přimlouvat, že: "jojo, to nevadí, oni už jsou hodní" a všichni dostanete unban, tak vyjádřím svůj nesouhlas.
Důvodem nesouhlasu je skutečnost, že jsi věděl o tom, že Derbo obchází ban a cheatuje. Dokonce si troufám říct, že sis žádost podal právě kvůli němu. Phobios už má veškeré podklady v DMs na Discordu, netřeba je posílat mezi hráče.

Phobios

Hráč

67
1.1.2024 18:34

Ahoj,

Po dlouhém čekání na mojí odpověď jsi se nyní dočkal.

Jsem rád, že aspoň jako jediný si uvědomuješ, že rozesílat cizí adresu někde na internetu není v pořádku, jedná se o kyber šikanu, která rozhodně není tolerována a není v pořádku. 

Jak sám píšeš, od tohoto incidentu uplynula již nějaká doba a já doufám, že jsi se poučil. Nadále se zde omlouváš onomu hráči, to jestli on tvojí omluvu přijme je již na něm a nikoliv na mne.

Dostalo se ale ke mně, že jsi byl v hovoru s cheatrem a člověkem, který obchází globální ban. Což ti rozhodně nehraje do karet pro tvůj unban. Nikde nevidím od tebe pokus onoho hráče nahlásit za toto těžké porušení pravidel jak zákona tak i herního portálu.

Co ti ovšem hraje do karet je upravená doba trvání banu a tímto ti zruším permu a bude ti udělen dvou měsíční trest. Po jeho uplynutí se budeš moci vrátit do hry a zase si s kamarády zahrát.

Přeji ti hezký večer.