Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - JahodaBracho ( ban od Holysek )


JahodaBracho

Hráč

6
10.11.2023 19:35

Zdravím, dnes jsem ve večerních hodinách trochu dělal srandu z ostatních hráčů, nedošlo mi, že to bylo až moc přes čáru. Chtěl bych se omluvit všem hráčům, kterým jsem zkazil RP, hlavně adminovi, který musel využít svůj čas na to, aby mi dal ban. S adminem souhlasím v banu, netušil jsem, že to bude na 10 dní, i když na serveru nehraji často, stále by mě mrzelo, že bych nemohl hrát skimo, nyní nemám žádnou jinou hru co bych mohl hrát, MTA je jediná má hra, kterou nyní hraji, jiné servery už mám prozkoušené a nechci hrát na jiných, kteří nemají úroveň jako skimo.

Tímto prosím admina Holysek, aby se nademnou slitoval a aby mi zkrátil ban, budu rád i když mi to zkráti o jeden den, dvanáct hodin či šest, budu rád zda vůbec si toto přečte,

Děkuji, JahodaBracho

10.11.2023 19:51

Jsem rád, že si uvědomuješ co si se svým kamarádem na serveru prováděl. Rozhodně ani jednomu unban či zkrácení nedám. Délku banu jsem usoudil podle tvé historie, toť vše k tomuto. Unban či zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo