Dobrý den, spíše už večer, před chvílí mi přistál ban na 7 dní za pravidlo 0, což znamená, že jsme znepříjemňovali hru ostatním hráčům.
Vím, že to byla blbost, moc dobře si nyní uvědomuji, že to asi nemuselo být ostatním příjemné, a plně respektuji to, že nám @Holysek ban udělil, taktéž to bylo oprávněné, jelikož jsme opravdu dělali blbosti.
Vím, že je to nejspíše neomluvné, ale vždy se snažím pravidla dodržovat, a neporušovat je..
Dneska jsem se však s mým kamarádem @JahodaBracho trošku více rozjel, a nedošlo nám, kde jsou meze.
Toto berte především jako omlouvu hráčům, kterým jsme znepříjemnili hru.
Avšak i přesto bych rád zkusil si zažádat o zkrácení banu, nikoliv unban, to ani nechci, protože vím, že jsem udělal něco špatného.
Prosím tedy aspoň o trochu slitování se, a aspoň zkrátit ban o polovinu, třeba na tři dny, minimálně, méně ani nechci. Děkuji předem, pokud si to rozmyslíte.
PinkFloydCZ.
Dobrý den, spíše už večer, před chvílí mi přistál ban na 7 dní za pravidlo 0, což znamená, že jsme znepříjemňovali hru ostatním hráčům.
Vím, že to byla blbost, moc dobře si nyní uvědomuji, že to asi nemuselo být ostatním příjemné, a plně respektuji to, že nám [user:2661] ban udělil, taktéž to bylo oprávněné, jelikož jsme opravdu dělali blbosti.
Vím, že je to nejspíše neomluvné, ale vždy se snažím pravidla dodržovat, a neporušovat je..
Dneska jsem se však s mým kamarádem [user:8254] trošku více rozjel, a nedošlo nám, kde jsou meze.
Toto berte především jako omlouvu hráčům, kterým jsme znepříjemnili hru.
Avšak i přesto bych rád zkusil si zažádat o zkrácení banu, nikoliv unban, to ani nechci, protože vím, že jsem udělal něco špatného.
Prosím tedy aspoň o trochu slitování se, a aspoň zkrátit ban o polovinu, třeba na tři dny, minimálně, méně ani nechci. Děkuji předem, pokud si to rozmyslíte.
PinkFloydCZ.