Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Pravidlo 0 ban udělen Holyskem.


PinkFloydCZ

Hráč

17
10.11.2023 20:28

Dobrý den, spíše už večer, před chvílí mi přistál ban na 7 dní za pravidlo 0, což znamená, že jsme znepříjemňovali hru ostatním hráčům.
 
Vím, že to byla blbost, moc dobře si nyní uvědomuji, že to asi nemuselo být ostatním příjemné, a plně respektuji to, že nám @Holysek ban udělil, taktéž to bylo oprávněné, jelikož jsme opravdu dělali blbosti.
Vím, že je to nejspíše neomluvné, ale vždy se snažím pravidla dodržovat, a neporušovat je..
Dneska jsem se však s mým kamarádem @JahodaBracho trošku více rozjel, a nedošlo nám, kde jsou meze.

Toto berte především jako omlouvu hráčům, kterým jsme znepříjemnili hru.
Avšak i přesto bych rád zkusil si zažádat o zkrácení banu, nikoliv unban, to ani nechci, protože vím, že jsem udělal něco špatného.
Prosím tedy aspoň o trochu slitování se, a aspoň zkrátit ban o polovinu, třeba na tři dny, minimálně, méně ani nechci. Děkuji předem, pokud si to rozmyslíte. 

PinkFloydCZ.



11.11.2023 03:00

Napíšu ti sem úplně to stejné, co tvému kamarádovi včera odpoledne. Rozhodně vám unban ani zkrácení nedám. Není to ani 24 hodin a už tady žádáte o unban za něco, co se prostě na RP serveru nedělá a je to nepřípustné. Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32