Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro odtah vozidel


BOTRobert

Hráč

29
11.11.2023 23:40

Vážení členové kongresu,

rád bych Vás požádal o koncesi pro odtah vozidel pro mou právnickou osobu - Import Group s číslem 62.  Naše prostory jsou více než dostatečné pro uschovávání odtahových vozů a naši zaměstnanci jsou kvalifikovaní a disponují potřebnými řidičskými průkazy. V poslední době jsme si všimli zvýšeného počtu odstavených vozidel na vozovkách a dalších místech, která pro odstavení vozu nejsou vhodná.

 

S pozdravem,

majitel a zřizovatel právnické osoby Import Group,
Robert Dragov

12.11.2023 01:16

Adresát: Import Group zastoupené FO Robertem Dragovem (( @BOTRobert ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Dragov,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro odtah motorových vozidel Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku.



Bc. Peter Cameron
 
Člen Kongresu San Andreas

15.11.2023 16:52

Adresát: Robert Dragov (( @BOTRobert ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Dragov,

dne 13.11.2023 proběhlo hlasování ve věci udělení koncese pro odtah motorových vozidel Vaší společnosti. Výsledek hlasování naleznete na webové stránce - Evidence hlasování.



Bc. Peter Cameron
Člen Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27