Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


Lobster

Hráč

4
12.11.2023 11:51

Ahoj, jsou to už dva roky, co jsem byl permanentně zabanován na serveru Skimo RolePlay. Za tu dobu jsem se ponaučil mnoha chyb. Za ty poslední dva roky, jsem se naučil tolik věci, jak si zlepšovat RolePlay taktéž jak hrát férovou hru. Letos již za chvili bude rok 2024 a ja bych strasně chtěl sváma slavit vánoční svátky na Skimu. Doufám že budu mít ješte tu možnost se na vas tam podívat a spolu zahajít nový rok. Každopádně, ja už nemam v planu porušovat pravidla na Skimu, podlé mého za ty dva roky, jsem se dobře ponaučil a taktéž jsem byl přísně vytrestán. Každopádně ja se velice omlouvám A-Teamu za to, co si semnou museli trpět a také, jak se furt snažim o unban. Děkuji všem za každou reakci i pozitivní aneb nepozitivní.

12.11.2023 23:49

Už předem ti říkám že ti ban zůstane. Za své dva účty jsi nasbíral mnoho banu. Šanci jsi měl opravdu dost a já už ti nehodlám dávat další. Bohužel ale žádost zamítám. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25