Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení/zkrácení permanentního banu.

neznamy#11753

Smazaný účet

10
12.11.2023 15:35, naposledy upraveno 13.11.2023 16:37 uživatelem neznamy#11753

Čau, nevím jak tohle pořádně zformulovat, ale co...

Upřímně řečeno nečekal jsem, že tu budu vážně zase sepisovat žádost o unban, ikdyž jsem si to evidentně podělat nechtěl, i tak se stalo a já si to podělal ani né porušením RP pravidel...

Už od začátku jsem věděl, že tohle bude moje poslední šance z permanentního banu, ovšem i tak jsem se nepoučil a prodal jsem Raptora za OOC peníze, vím, že to byla chyba a velká, ale pro svoji obhajobu
byli jsme na tom doma, tak jak jsme byli a nezbylo mi nic jinýho než tohle. (Potřeboval jsem peníze na účebnice do školy)

Ale teď už k předmětu žádosti:
Měsíc a něco zpět mi dal bývalý člen HT nabídku za Raptora, jelikož ho dle všeho dlouho chtěl a já zase potřeboval peníze, IC mi prý neměl co dát, tak mi poslal skrz bankovní účet přesně 900,-Kč s tím, že já mu po řádné RP akci přepíšu Raptora. Tak se i stalo, zdálo se to jako uzavřená věc, ovšem ani jednoho z nás nenapadlo, že to bude mít takové následky. Kdo měl tu čest semnou RPit, tak moc dobře víte, že už to dávno není to, co bývalo a já se poměrně posunul.. Ikdyž vím, že tu šanci nemám, i tak to zkusím, jelikož mi stejně nic jiného nezbývá, říkat věci, že jsem se poučil a nebo, že mě to mrzí už jsou pasé, takže na rovinu... Skimo jako takové mi chybí a já moc dobře vím, že jsem nebyl takovým hmyzem, nebo hrozbou pro server jak mě tu někdo nazval. Ve zkratce, rád jsem se mezi vás dostal legálně a potvrdil to, co jsem v žádostech psal tolikrát, někdo na mě názor změnil, někdo ne, někdo mě může mít rád a někdo zase ne, všem se dneska nezavděčíš. Teď je to měsíc a jeden den od permanentního banu a já pociťuji dost zvláštní pocit, chybí mi RPčko a obecně lidi ze skima s kterýma jsem RPíval. Ikdyž vím, že si píšu žádost relativně brzo a z morálního hlediska je to poměrně drzé, i tak to zkouším.

Taktéž nutno zmínit, že tato žádost vzhledem k dosti specifickému porušení pravidel je asi nejkratší co jsem kdy psal, ale opravdu zde není moc co napsat. No nic, nebudu to dál protahovat, budu rád ještě za jednu poslední šanci, ikdyž vím, že mi to v tuhle chvíli nikdo moc nevěří. Díky za veškeré reakce, případně vyjádření pod příspěvkem. See ya. 

✨ Nikolqs out.

@Dzardys

13.11.2023 17:37

Ahoj, již předem jsem na tebe opakovaně apelovat, že tvůj ban zůstává permanentním. Přesto rozumím potřebě řešit situaci oficiální cestou a souhlasím s tím.

Nečekal jsi, že budeš sepisovat další žádost o unban. To je trochu úsměvné, lidé, kteří porušují pravidla, by měli znát následky daných porušení. No, dobrá, budu dělat, že vím, co tím chtěl básník říci.

Od začátku jsi věděl, že to bude tvá poslední šance po posledním permanentním banu, přesto jsi ji promarnil a přesto si znovu podáváš žádost. Já to nechápu. V co doufáš? Že si celý AT řekne "jéžiš, dyť vono se nic nestalo, jenom dostal několik permabanů, několikrát je obešel, to neni žádnej problém!"? Já upřímně považuji za vrchol drzosti nejen to, že jsi i přes vědomí poslední šance porušil pravidla, ale co víc, ty sebe sama jmenuješ pomalu v superlativech, že jsi vlastně nebyl hrozbou pro server. Ne? Takže zatímco tady máme spoustu jiných starostí, využiješ nepozornosti AT, který se věnuje řešení cheaterů a dalších humorníčků, a budeš doufat, že ti projde OOC obchod s členem HT. To vlastně není vůbec žádná hrozba pro chod a ekonomiku serveru.

Ale rozhodně se tu do tebe nebudu dále pouštět. Když jsem ti nedávno sdělil, že ti unban neudělím, tvou vrcholovou argumentací bylo, že mi jednak domluvil Soviet, což jako argument i přes vší snahu nechápu, jelikož jsem svéprávná kompetentní osoba schopna projevu vlastního názoru, ale co víc, "ovšem když si hráči koupí řekněme-li pro příklad Výrobní stanici za 500kč, neboli kreditů a poté ji prodá v IC světě, tak je to v pořádku? Opravdu nevím v čem je toto porušení pravidel, když to bylo dobře zaeRPené" bylo tvou prvotní obhajobou, jíž budu brát i nadále v potaz. Dost mi to sedí k celku výstižnému textu, který jsem dostal jako názor na danou obhajobu.

Řešíme tu to, že jsem unesl a zamknul člověka do sklepa, ovšem když někoho zatkne policie řekněme-li pro příklad a zavře ho do vězení, tak je to v pořádku? Opravdu nevím v čem je toto porušení zákonů, když se mi to povedlo, nebudu to dál rozebírat.

Ale zpět k žádosti.

Šancí k poučení či prokázání nápravy jsi dostal přespříliš, opakovaně jen zkoušíš trpělivost členů našeho AT a poté se vracíš se slovy plnými umělé pokory, takhle to ve světě bohužel nechodí. Byla to tvá poslední šance, tu jsi promarnil a i nadále ti zůstává permanentní ban.