Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban/zkracení

Tulen4762

Hráč

11
13.11.2023 20:29

dobry den, podvečir,večer nevím kde toto čtete.

před 8dnemi  jsem dostal ban.

od: @Keksik

duvod: Nedostatečne INJ,TrashRP+Historie

delka:14dní

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vyjadření: Jel jsem ze SF sjíždel jsem z dalnice s raptorem ktery irl važí 3,5tuny naboural jsem cca 50-100km/h do železneho plotu. GTA fyzika me přehodila přes střechu a ja nevedel co erpit zaerpil jsem si nejake dostačujicí INJ, nevím kde se stalo TrashRP ale to už neřeším.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zkracene: chtel bych dostat zkracení či unban.

duvod unbanu či zkracení? vím že se mi odpovdí tímto: ,,trest si odčekaš aby ses ponaučíl. ano vím že mi nejak takto odpovezeno. 

chtel bych jsem si s klukama už normalne zaerpit. Ano vím že toto říkam  furt ale už fakt jsem se ponaučil i když se stane takova situace že to mam zaerpit pořadne.

dekuji moc za zpetnou vazbu od keksika.

14.11.2023 21:31

To co jsem napsal minule stále platí, měj se a vyvaruj se spamu na DC v mých PM, díky.

Spoiler