Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o zavedení odměn pro psychology


Zeintar

Hráč

49
14.11.2023 18:25

Vážení kongresmani,

s touto žádostí se na Vás obracím jakožto členka ZZS a vedoucí psychologů, abych vyjádřila podporu a naléhavou potřebu zavedení odměn pro psychology. Psychologové zde mají klíčovou činnost v podobě vydávání psychotestů, které jsou třeba pro získání leteckého průkazu, či zbrojního průkazu a věci kolem psychotestů jsou velmi časově náročné. Pro představu, celkový strávený čas kolem jednoho psychotestu je zhruba tři hodiny.

Chtěla bych tímto požádat o zavedení 50% odměny za každý vydaný psychotest. (Jak schválený, tak neschválený - je třeba platit předem, neboť se neplatí za "schválený" psychotest, ale za provedení psychotestu.)

Z důvodu vysoké psychické, časové a flexibilní náročnosti tohoto povolání tímto tedy požaduji za provedení psychotestu 125.000 Kč pro osobu, která nepracuje jako IZS a 75.000 Kč pro osobu, která u IZS pracuje.

Odměny nejsou příliš velké, avšak věřím, že alespoň tento krůček podpoří psychology v tom, aby pokračovali v dělání dobré práce a eventuálně bychom díky tomuto kroku mohli přivítat i nové tváře do našeho malého kolektivu.

 

Za Zdravotnickou záchrannou službu
Vedoucí psycholožka
Yulia Klavdia Yurievna

Zeintar

Hráč

49
27.11.2023 20:13

Vážená slečno Yurievno,

s potěšením vám oznamujeme, že Váš podnět byl pečlivě zpracován kongresmanem Cameronem a začleněn do návrhu č. 104/0. Podrobné výsledky hlasování jsou k dispozici zde. Taktéž vám děkujeme za aktivní zapojení a zaslání vašeho podnětu.

S pozdravem,

 

Yukimura Torio
předseda Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~32