Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení trestu


KubaMader

Hráč

12
17.11.2023 17:38, naposledy upraveno 17.11.2023 17:44 uživatelem KubaMader

Dobrý den, dostal jsem ban na 15 dnů, vůbec nechápu proč na tak dlouho ale to vezmu bokem, nevím proč trash rp, jake trash rp jsem žádné neviděl, dále 0 tolerance, to jsem moc nepochopil, tak bych poprosil, aby mi to někdo vysvětlil a fail rp, to že jsem nezarpil pouta, to se může stát každému, spíš mě zaráží že jak oni se pomstili tak jak oni hned mohli vědět, kde přesně jsme, to není možné, že oni dostali jen na 1 den ban a my na tak dlouho s voyta7755, ano chápu on má historii, ale já mohl dostat tak 3 dny, jako Zlaticekdemeter.

To že jsem omylem vystřelil tak to byl mc, hlavně kamionak moc nerpil fear. Byl bych rád za odpověd díky moc. ❤️ Upravuji ještě bych chtěl, aby mi někdo vysvětlil co je PG. Díky 

Jablkoo

Hráč

35
17.11.2023 17:55

Ahoj, 

Moc se k žádostem nevyjadřuji ale vysvětlím ti co je PG konec koncům je to moje práce.

 

PG nebo-li PowerGaming znamená nadlická schopnost tvé postavy, taktéž se dá použít v příkladně: zvednutí auta jednou rukou, či udělání nějaké akce co je nad rámec schopností a síly tvé herní postavy.

 

Doufám, že ti toto vysvětlení pomohlo pokud ne, můžeš mě kontaktovat na discordu zde ,, Jablkoo ", a můžu ti to vysvětlit.

 

S přáním pěkného dne Jablkoo

2.12.2023 02:04

Omlouvám se že vyřešení této žádosti zabralo tak dlouho. Administrátor jenž ti ban dal, opustil tým, takže tuto žádost nyní vyřeším já. Bohužel nemám žádné podklady k tvému banu, takže ti bohužel nedokážu říci v čem přesně jsi chyboval. Ovšem pokud si sám myslíš že máš někde mezery ve svých znalostech, prosím aby jsi se nebal a požádal o zaučení. Od toho helpery máme na serveru. Nyní k samotné žádosti. Jelikož ti ban jíž skončil, tak mi nezbývá nic jiného než žádost uzavřít. 


Powered by LeoSight IFS
LT~27